Victoria Răileanu, dezvăluiri după ce a anunțat că va deveni mamă. Prin ce momente a trecut până acum în sarcină: „Mi-a fost rău…”

Victoria Răileanu a anunțat recent că va deveni mamă pentru a doua oară.

Victoria Răileanu, dezvăluiri după ce a anunțat că va deveni mamă. Prin ce momente a trecut până acum în sarcină: "Mi-a fost rău..."

Victoria Răileanu a anunțat recent că este din nou însărcinată. Actrița și partenerul ei de viață, Adrian Ștefănescu, vor deveni părinți.

Victoria Răileanu și-a dorit să dezvăluie că este însărcinată după ce are loc premiera noului film în care joacă, „Klaus și Barroso”, lungmetrajul scris de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu).

„Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum. Am vrut neapărat să aștept momentul premierei filmului „Klaus și Barroso” ca apoi să anunț”, a declarat Victoria Răileanu pentru EGO.ro

Victoria Răileanu mai are un copil, pe nume Carol, din căsnicia anterioară cu actorul Conrad Mericoffer. Actrița a povestit cum i-a dat vestea fiului ei că în curând se va mări familia lor. 

„Carol își dorește de mult timp să aibă un frățior sau o surioară. Am început să vorbim deschis în casă despre posibilitatea asta când știam că sunt însărcinată, iar apoi i-am dat vestea.”

În ceea ce privește primul trimestru de sarcină, Victoria Răileanu a recunoscut că a întâmpinat câteva dificultăți, dar pe care le-a depășit. 

„Sarcina este diferită. Cu Carol nu am simțit deloc. Acum mi-a fost rău mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut”, a mai spus Victoria Răileanu pentru sursa citată anterior.

Vestea conform căreia Victoria Răileanu este însărcinată a fost dată chiar de către actriță. Vedeta a anunțat cu mult entuziasm pe rețelele de socializare faptul că va deveni din nou mamă. Victoria Răileanu a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram un scurt video în care poartă o rochie roșie, mulată și își arată cu mândrie burtica de gravidă.

Victoria Răileanu este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și au fost puține ocaziile în care a vorbit despre viața ei personală. Ea și actorul Conrad Mericoffer au divorțat în secret în 2019, după șapte ani de căsnicie, însă informația s-a aflat abia în vara anului 2020, când actrița a recunoscut că ea și partenerul de la acea vreme s-au separat.

În prezent, Victoria Răileanu trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Ștefănescu. Cei doi s-au cunoscut pe Bumble, o aplicație de datingActrița și partenerul ei s-au căsătorit în vara anului 2023, după doi ani de relație. Ceremonia a avut loc într-un cadru spectaculos, în Grecia, pe o barcă, alături fiindu-le și băiețelul Victoriei, Carol.

Deși este rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața ei personală, Victoria Răileanu a vorbit despre cererea în căsătorie, care a avut loc în timpul unei vacanțe la Paris.

„Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă”, a spus Victoria Răileanu în cadrul unui interviu pentru impact.ro

Citește și:
De ce Andreea Marin exclude o carieră în politică: „Am felul meu de a face lucrurile în viață'

Foto: Instagram Victoria Răileanu/Alex Gâlmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people