Victoria Răileanu, criticată pentru pozele în care își arată burtica de gravidă: „Nu o să mă ascund”

Victoria Răileanu a primit critici în mediul online pentru faptul că postează imagini cu burtica în creștere la vedere.

Victoria Răileanu, criticată pentru pozele în care își arată burtica de gravidă: "Nu o să mă ascund"

Recent, Victoria Răileanu și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară. La acea vreme, actrița a împărtășit și primele fotografii cu burtica sa în creștere. După această postare, nu au lipsit comentariile negative. Actrița a avut o reacție acidă când cineva i-a comentat că burticile de gravide nu sunt atrăgătoare.

Actrița este într-o stare de fericire pură. Ea traversează una dintre cele mai minunate etape ale vieții sale, pregătindu-se să devină mamă pentru a doua oară. Recent, ea a folosit rețelele de socializare pentru a anunța că este însărcinată și așteaptă un nou membru în familia sa.

Victoria Răileanu, replică pentru criticii online

Odată ce a dezvăluit că așteaptă al doilea copil, împărtășind și câteva imagini cu burtica sa, Victoria Răileanu a primit un comentariu critic de la o persoană care susținea că burticile de gravide nu sunt atrăgătoare și că ea este frumoasă doar atunci când nu este însărcinată. Acest gen de observație a făcut-o pe actriță să reacționeze.

„Fac postarea asta pentru că zilele trecute am avut un schimb de replici în comentarii care m-a alarmat puțin. Se făcea că cineva mi-a spus că burțile de gravide nu sunt sexy (PUNCT!) că rămân o femeie superbă atâta timp cât nu sunt însărcinată și că, în concluzie, ar cam trebui să mă ascund într-o groapă până revin la forma mea normală. Cea ‘aprobată’ și mult așteptată aici, pe instagram și în general, în viață. La ce comentarii s-a mai ajuns nici nu mai zic că deja ne punem pe râs.”, a scris Victoria Răileanu.

Actrița a menționat că găsește comentariul respectiv nepotrivit sub toate aspectele. Victoria Răileanu a clarificat că nu pozează în mod sexy pentru a impresiona pe cineva și că nu va crea conținut doar pentru a mulțumi pe altcineva. De asemenea, a subliniat că, pentru ea, Instagramul rămâne o platformă personală.

„Nu postez poze cu burta pentru că mă simt mai sexy acum decât în mod normal. Nu e cazul meu. Dar nici nu o să mă ascund! Iar dacă alte femei însărcinate se simt mai sexy acum decât în restul timpului și vor să împărtășească asta, eu le zic: ‘Bravo, fată! Postează burta aia din toate unghiurile și pune-o acolo să vadă lumea ce frumoasă ești!!!’ Nu, dragilor, majoritatea gravidelor nu postează pentru că se simt mai sexy acum. Ci pentru că e o perioadă faină în care coacem oameni noi. Și asta e absolut superb. Și vrem să ne împărtășim bucuria cu restul omenirii. Asta e tot. Nu pentru like-uri sau pentru laude. Pentru că știm și noi deja că suntem super șmechere că putem să facem asta. Astfel încât să fii sexy sau superbă nici măcar nu mai contează. Pupi. Pa!”, a mai scris actrița.

Recent, actrița a descris experiența aflării veștii că va fi mamă din nou. Atât ea, cât și partenerul ei, și-au dorit enorm un copil și acum visul lor s-a împlinit.

„Orice copil este dar de la Dumnezeu, fie că este programat sau neprogramat. În cazul nostru ni l-am dorit fix acum și am fost binecuvântați chiar în momentul în care ne-am dorit. Sarcina este diferită. Cu Carol nu am simțit deloc. Acum mi-a fost rău mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut”, a povestit actrița, scrie a1.ro.

Citește și:
Kanye West, reacție violentă după ce un fotograf l-a întrebat dacă Bianca Censori are putere de decizie în relația lor

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people