Victoria Beckham, mesaj emoționant pentru fiul ei, Romeo. Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere în Las Vegas

Romeo Beckham a împlinit 22 de ani și a petrecut alături de familie în Las Vegas.

Victoria Beckham, mesaj emoționant pentru fiul ei, Romeo. Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere în Las Vegas

Romeo Beckham și-a sărbătorit cea de-a 22-a aniversare într-un mod special, alături de familie, în Las Vegas, în weekendul trecut. David Beckham, în vârstă de 49 de ani și Victoria, de 50 de ani, au împărtășit pe Instagram câteva momente din călătoria lor alături de Romeo, Cruz, de 19 ani și Harper, de 13 ani.

Familia Beckham a ieșit la cină la restaurantul Komodo, unde fotbalistul de la Brentford a fost surprins cu un tort uriaș cu patru etaje, oferit de prietenul lor, David Grutman, după ce au asistat la un concert Bruno Mars.

Victoria Beckham, surpriză inedită pentru fiul ei

Romeo, vizibil emoționat, și-a acoperit fața cu mâinile în fața opulenței momentului, în timp ce Victoria Beckham a filmat scena. Ea a scris: „Nu eu sunt responsabilă pentru acest tort, FYI!”. Romeo a primit și baloane uriașe sub formă de cadou și șampanie pentru a marca ocazia.

sursa: Instagram

Familia s-a fotografiat și în fața faimoaselor fântâni Bellagio, care oferă un spectacol muzical pe un lac de 8,5 acri din fața resortului Bellagio. Victoria a postat pe Instagram: „Un weekend uimitor în Vegas sărbătorindu-l pe @romeobeckham… te iubim atât de mult!!! @davidbeckham @cruzbeckham #HarperSeven x mi-e dor de tine @brooklynpeltzbeckham xx”.

Fiul lor cel mare, Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, nu li s-a alăturat în această călătorie, deoarece se află în vacanță cu soția sa, Nicola Peltz, de 29 de ani.

Pentru această ocazie, Victoria a arătat fabulos într-un jumpsuit negru fără bretele, combinat cu tocuri și o geantă de umăr. David a fost văzut părăsind locul cu brațul în jurul fiicei sale, Harper, după ce au urmărit concertul lui Bruno Mars.

Romeo a afișat un look elegant, îmbrăcat complet în negru, în timp ce Cruz a optat pentru o cămașă și pantaloni largi.

Romeo Beckham îi calcă pe urme mamei sale

Recent, s-a raportat că Romeo Beckham a renunțat la clubul său de fotbal din Premier League pentru a se concentra pe o carieră în modă. Potrivit The Sun, mijlocașul, fiul lui David și al Victoriei Beckham, a primit o nouă ofertă de contract din partea Brentford FC în iunie pentru a rămâne la echipa lor.

Cu toate acestea, se pare că Romeo dorește să urmeze pașii mamei sale și a semnat cu o agenție de modă de top din Paris, Safe Management. Romeo Beckham nu este străin de lumea modei, având în vedere că a apărut într-o campanie Burberry la doar doi ani și este adesea văzut la evenimente de top, etalându-și stilul.

„Romeo a decis să renunțe la fotbal și să-și dedice timpul carierei în modă. I-a plăcut timpul petrecut la Brentford, dar simte că trebuie să se concentreze pe modă, acolo unde îi este pasiunea. Recent, Romeo a semnat cu un agent de modă de top din Paris și își dorește să colaboreze cu branduri importante.”

Romeo Beckham, considerat un mare talent în tinerețe, s-a îndepărtat de fotbal după ce a fost eliberat de Arsenal în 2015 și și-a îndreptat atenția către o carieră în tenis. Totuși, în 2020, Romeo a anunțat că intenționează să revină la fotbal, iar în anul următor s-a alăturat echipei Inter Miami, franciza MLS deținută de tatăl său, David Beckham.

Citește și:
Weekend la Veneția: cine a dominat covorul roșu al festivalului?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people