Victoria Beckham, mărturisiri sincere despre acuzațiile de infidelitate aduse lui David Beckham: „A fost cea mai grea perioadă”

Victoria Beckham a vorbit pentru prima dată despre presupusa infidelitate a soțului ei, David Beckham.

Victoria Beckham, mărturisiri sincere despre acuzațiile de infidelitate aduse lui David Beckham: "A fost cea mai grea perioadă"

Victoria Beckham s-a destăinuit pentru prima dată despre presupusa infidelitate a soțului ei, David Beckham. Creatoarea de modă, care s-a căsătorit cu fostul atlet în iulie 1999, a recunoscut că „a avut resentimente” față de David în urma acuzațiilor de înșelăciune.

Victoria Beckham, dezvăluiri despre greutățile din relație

În 2003, David s-a mutat în Spania pentru a juca la Real Madrid, în timp ce Victoria a rămas în Marea Britanie cu fiii lor Brooklyn și Romeo. Fosta membră Spice Girls a vorbit în noul documentar Netflix despre viața soțului ei, „Beckham”, despre una dintre cele mai dificile perioade din relația lor. Victoria Beckham a dezvăluit că a „internalizat” trauma de atunci pentru a susține cariera de fotbalist a soțului ei.

„A fost cea mai nefericită din toată viața mea. Nu a fost că nu m-am simțit neauzită, pentru că am fost mereu atentă la atenția de care avea nevoie”, a declarat membra Spice Girls în noul documentar Netflix „Beckham”, potrivit The Sun.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși cuplul nu le menționează pe femeile din serialul în patru părți, Rebecca Loos și Sarah Marbeck au susținut că au avut o aventură cu sportivul acum retras la acea vreme. În 2003, la scurt timp după ce titlurile au început să circule în presă referitor la infidelitatea fotbalistului, Victoria a decis să se mute în Spania pentru a fi alături de el. Creatoarea de modă a reflectat în continuare asupra modului în care situația de „coșmar” le-a afectat căsnicia.

„A fost cea mai grea perioadă, pentru că aveam impresia că lumea era împotriva noastră. Uite cum stă treaba – eram unul împotriva celuilalt, dacă e să fiu complet sinceră. Știi, până la Madrid, uneori părea că suntem noi împotriva tuturor celorlalți, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. Dar nici când eram în Spania nu prea aveam impresia că ne avem unul pe celălalt. Și asta e trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost și cum m-a afectat. A fost un circ absolut – și toată lumea adoră când circul vine în oraș, nu-i așa? Cu excepția cazului în care ești în el.”, și-a amintit ea.

David Beckham, mărturisiri emoționante

David Beckham, în vârstă de 48 de ani, s-a emoționat și el în timp ce își amintea acele momente dificile din relația lor.

„Nu știu cum am reușit să trecem peste asta, cu toată sinceritatea. Victoria este totul pentru mine, să o văd rănită a fost incredibil de dificil, dar suntem luptători și în acel moment trebuia să luptăm unul pentru celălalt, trebuia să luptăm pentru familia noastră. Și a meritat să luptăm pentru ceea ce aveam.”, a spus patronul de la Inter Miami în documentar.

Pe fondul acuzațiilor de infidelitate, sportivul britanic a recunoscut că se chinuia să performeze pe terenul de fotbal și că se simțea „rău fizic în fiecare zi”. Cu toate acestea, Victoria și David au depășit în cele din urmă greutățile. La aproximativ un an de la mutarea artistei în Spania, ei l-au întâmpinat pe cel de-al treilea fiu al lor, Cruz, în februarie 2005. Cuplul, care este de nedespărțit de 24 de ani, și-a mărit din nou familia în 2011, odată cu venirea pe lume a fiicei Harper.

Citește și:
Paris Hilton, apariție inedită pe catwalk la Săptămâna Modei de la Paris

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video