Victoria Beckham, imagini de colecție alături de familia ei: „Vă iubesc atât de mult pe toți”

Victoria Beckham a împărtășit imagini de colecție alături de familia ei.

Victoria Beckham, imagini de colecție alături de familia ei: „Vă iubesc atât de mult pe toți”

Victoria Beckham a postat zilele trecute o serie de fotografii inedite pe contul ei de Instagram, cu familia sa la unul dintre corturile Wild Kitchen ale Cashmere Cavemen din afara Londrei. Toți cei din familia Beckham, cu excepția lui Romeo, în vârstă de 20 de ani, au pozat pentru fotografia de grup pe care Victoria, în vârstă de 49 de ani, a împărtășit-o cu fanii săi.

Victoria Beckham, fotografii emoționante cu familia sa

Vedeta a postat, de asemenea, o fotografie adorabilă cu ea și nora sa, soția lui Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, în vârstă de 28 de ani. În imagine, ele pozează cu băuturile lor, iar în alta apare soțul Victoriei, David Beckham, în vârstă de 48 de ani, cu brațul în jurul fiilor Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, și Romeo. .

„Cea mai frumoasă săptămână. Vă iubesc atât de mult pe toți”, a scris Victoria pe Instagram

Designer-ul a completat șirul cu o fotografie a tuturor copiilor ei, inclusiv cu fiul Cruz, de 18 ani, și fiica Harper, de 11 ani. Dar distracția în familie nu s-a oprit în bucătărie, deoarece soții Beckham au ieșit în aer liber pentru a aduna niște miere. Victoria a împărtășit fotografii adorabile ale familiei ei în costumele lor de apicultori pe Instagram.

sursa: Instagram

Fostul fotbalist a postat o imagine hilară pe Instagram a soției sale cu brațele desfăcute, scriind „Fără mănuși” și „Păstrând distanța. De asemenea, a scris „Hi heels” cu emoji-ul cu toc înalt lângă ea, deși iarba în care stă Victoria este prea înaltă pentru a o vedea purtând pantofi cu toc.

sursa: Instagram

Victoria a împărtășit și mai multe fotografii cu ieșirea lor în familie, cu băieții înghesuiți în jurul unui foc de tabără și pe terenul de fotbal. De asemenea, David a scris în imaginea sa de pe InstagramStories că a existat „”o mică competiție între frați”, deoarece Romeo este văzut turnându-și o băutură în timp ce Brooklyn se uită. Victoria a mai adăugat și imagini de la cină la postarea ei de Instagram, inclusiv o fotografie dulce în timp ce Harper își îmbrățișează fratele mai mare, Brooklyn.

Nicola Peltz, despre presupusul conflict cu designer-ul

Nicola, care a apărut recent pe coperta revistei Cosmopolitan, a revenit asupra speculațiilor privind o posibilă dispută cu Victoria Beckham. Nicola Peltz afirmă că nu înțelege de ce această presupunere continuă să circule și că oamenii nu ar trebui să confunde stresul pe care l-a experimentat în timpul pregătirilor pentru nuntă cu un conflict în familie.

Conversația privind presupusele neînțelegeri între ele izvorăște în principal din faptul că Nicola nu a optat pentru o rochie de mireasă creată de Victoria pentru nunta sa cu Brooklyn Beckham din aprilie 2022. Cu toate acestea, celebra actriță din Welcome to Chippendales a afirmat în mod repetat că nu a fost niciun conflict în legătură cu această decizie.

„Am spus asta de atâtea ori: Nu există nicio dușmănie. Nu știu ce să zic. Nimeni nu vrea niciodată să scrie lucruri frumoase. Este foarte ciudat, de fapt, fie că este vorba despre viața mea sau a altcuiva sau orice altceva, când știi adevărul și apoi citești ceva total greșit. Urma să port rochia Victoriei Beckham și chiar îmi doream asta, iar apoi, la câteva luni distanță, și-a dat seama că atelierul ei nu o putea face, așa că a trebuit să aleg o altă rochie. Ea nu a spus că nu o poți purta; eu nu am spus că nu vreau să o port. De acolo a pornit totul, iar apoi au mers pe ideea asta„, a declarat Nicola, în vârstă de 28 de ani, pentru Variety.

Citește și:
Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, moment inedit în timpul concertului din Paris al mamei sale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people