Victoria Beckham a împlinit 50 de ani. Mesajul special transmis de David Beckham pentru soția lui: „Te iubesc dincolo de cuvinte”

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani și a fost sărbătorită de către familia ei cu mesaje emoționante.

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani. Mesajul special transmis de David Beckham pentru soția lui: "Te iubesc dincolo de cuvinte"

David Beckham a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a soției sale, Victoria Beckham. Pe 17 aprilie, fostul fotbalist în vârstă de 48 de ani a împărtășit video care a prezentat imagini vechi cu soția lui și copiii lor.

Victoria Beckham, omagiată de ziua ei de naștere

Cu ocazia zilei de naștere a soției sale, David Beckham a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Fostul fotbalist și partenera lui de viață sunt foarte activi în social media, iar ocaziile speciale sunt momentele lor preferate, în care fac postări emoționante.

„La mulți ani frumoasei mele soții… Pe măsură ce te îndrepți spre această zi de naștere ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai făut , ai realizat & ceea ce ai construit, Posh spice, femeie de afaceri & bineînțeles căsătorindu-te cu un căpitan al Angliei. Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, tu îi ghidezi, îi iubești & îi înveți… Ei te iubesc dincolo de cuvinte, noi toți te iubim atât de mult x Să ai o zi specială, meriți totul 50 și în formă, I AM BEING HONEST @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven „, a transmis David Beckham pe Instagram.

sursa: Instagram

„Vă iubesc atât de mult pe toți xxxx”, a comentat Victoria sub postare.

Între timp, fiul ei, Cruz, în vârstă de 19 ani, i-a urat și el mamei sale o zi de naștere fericită, împărtășind o imagine pe Instagram Stories: „La mulți ani, mamă”, a scris el deasupra fotografiei în care apare ținându-și mama de mână când era copil. „Te iubesc atât de mult”.

Fiul cel mare al soților Beckham, Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, a împărtășit, de asemenea, o fotografie retrospectivă în care este purtat în brațe de Victoria pe plajă

Fiul Romeo, în vârstă de 21 de ani, a adăugat, de asemenea, „La mulți ani, mamă, îți mulțumesc pentru tot, sper să ai cea mai bună zi, te iubesc @victoriabeckham”, în timp ce a împărtășit o fotografie cu el înfășurându-și brațul în jurul Victoriei.

În montajul aniversar, David Beckham a inclus un video din copilărie în care Brooklyn și Romeo îi urează mamei lor „La mulți ani”. O fotografie din copilărie a Victoriei a fost apoi afișată alături de melodia „More Than A Woman” a celor de la Bee Gees, înainte de a apărea alte imagini de când era fetiță.

Făcând referire la documentarul de pe Netflix, Beckham, David a inclus în video și o voce din off cu el însuși spunând „fii sincer”, după ce Victoria a afirmat că a crescut în clasa muncitoare. Aceasta a fost urmată de o fotografie din copilărie cu Victoria stând în fața Rolls Royce-ului tatălui ei, reflectând modul în care, în documentar, David a întrebat-o: „Cu ce mașină te ducea tatăl tău la școală?”. „OK, în anii ’80, tatăl meu avea un Rolls Royce”, a răspuns Victoria la vremea respectivă.

Mai multe fotografii ale fostei membre Spice Girls în adolescență au fost incluse în tribut, înainte de a fi prezentate zilele ei ca star pop. Videoclipul a inclus și o fotografie după ce l-a născut pe Brooklyn, precum și câteva fotografii de nuntă și mai multe videoclipuri cu soțul și copiii ei.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre planurile de căsătorie. Ce a povestit despre iubitul ei: „Niciodată nu a avut un inel fizic pentru mine'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people