Victor Vrînceanu, reacție dură după cele mai recente declarații ale Andreei Antonescu, fosta lui iubită, cu care are o fetiță: „Toate aceste invenții și înțepături…”

Andreea Antonescu și partenerul ei, Victor Vrînceanu, s-au despărțit la câteva luni de când vedeta a născut o fetiță.

Victor Vrînceanu, reacție dură după cele mai recente declarații ale Andreei Antonescu, fosta lui iubită, cu care are o fetiță: "Toate aceste invenții și înțepături..."

Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat, în urmă cu câteva luni, despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie anul trecut, când artista a născut o fetiță, pe nume Venice Victoria. Deși mulți credeau că cei doi vor forma un cuplu multă vreme, fosta concurentă de la America Express a postat atunci un mesaj prin care dezvăluia că relația lor a ajuns la final, fără să indice însă un motiv concret pentru această situație.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl mezinei sale. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Antonescu a fost întrebată despre despărțirea de partener, lăsând să se înțeleagă care au fost, de fapt, motivele separării.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă. Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie și dorințe. Țin mult la nevoile mele.”, a spus Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu, în podcastul cu Ilinca Vandici.

Andreea Antonescu a mai mărturisit că pune mare preț pe comunicare și pe concordanța dintre vorbele și faptele unei persoane.

„Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus.”, a continuat Andreea Antonescu.

Cum a reacționat Victor Vrînceanu la declarațiile făcute de fosta lui parteneră

După ce Andreea Antonescu a vorbit la podcastul Ilincăi Vandici despre despărțirea de tatăl fiicei sale, Venice Victoria, Victor Vrînceanu a decis să își exprime și el punctul de vedere.

„Când doi oameni se despart fiecare are părțile lui de dreptate, dar și de vină. Ce ar însemna să încep să fac și eu insinuări prin presă și să născocesc tot felul de motive care nu au nimic în comun cu realitatea, din care să ies victimă? Unde s-ar ajunge? Nu vreau ca fiica noastră, Victoria, să citească pe internet toate aceste invenții și înțepături. Ele sunt propagate deja dintr-o parte. Nu vreau să completez acest tablou trist”, a declarat Victor Vrînceanu pentru ego.ro.

Jurnalistul a ținut să precizeze că își dorește să nu se afle în atenția publicului cu anumite conflicte cu mama fetiței sale.

„Nu mă simt confortabil să știu că la un moment dat copilul meu va vedea prin presă tot felul de răutăți și mizerii. Victoria va crește și va face parte din diverse colective de tineri, la școală, liceu și așa mai departe. De ce să fie supusă la răutăți și glume doar pentru că părinții se ‘injectează’ sau caută cu orice preț atenția publicului? Dacă Andreea nu e interesată de acest aspect, eu sunt. Ce frumos ar fi ca energia asta să fie îndreptată spre carieră și realizări personale. Iar copilul nostru să citească în media despre realizările părinților săi. Să fie mândră. Da, asta chiar ar fi frumos”, a mai spus jurnalistul pentru sursa citată.

Fostul partener al Andreei Antonescu a mai precizat că, din respect pentru familia sa și a fostei iubite, nu va mai face alte declarații pe acest subiect.

„Nu o judec, suntem adulți și fiecare trebuie să își asume acțiunile sale. Însă eu n-am să fac așa ceva! Pentru mine pe primul loc sunt copilul meu și familia. Nu orgoliile personale. Din respect pentru familiile noastre, mă opresc aici cu declarațiile. Indiferent de ce va insinua Andreea de acum înainte, răspunsul meu e același: iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ in spațiul public”, a mai spus Victor Vrînceanu.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people