Victor Vrînceanu lansează noi acuzații dure la adresa Andreei Antonescu: „O persoană străină stă cu copilul meu”

Jurnalistul susține că a încercat să ajungă la un compromis cu artista în ceea ce privește fiica lor, dar nu a reușit.

Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat, la începutul lui 2023, despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie 2022, când artista a născut o fetiță, pe nume Venice Victoria. Deși mulți credeau că cei doi vor forma un cuplu multă vreme, fosta concurentă de la America Express a postat atunci un mesaj prin care dezvăluia că relația lor a ajuns la final, fără să indice însă un motiv concret pentru această situație.

Deși despărțirea celor doi a fost inițial amiabilă, Andreea Antonescu a intentat două procese împotriva fostului său partener și tatăl fetiței lor, Venice Victoria.

În instanță, artista a solicitat permisiunea ca fiica lor să o însoțească în America pentru o perioadă mai mare de două luni, permisiune pe care a obținut-o, iar în prezent se află peste Ocean. De asemenea, Andreea Antonescu a cerut ca fiica lor să obțină cetățenia americană, lucru cu care Victor Vrînceanu nu este de acord.

Victor Vrînceanu, noi acuzații dure la adresa Andreei Antonescu

Într-un interviu acordat la Antena Stars, Victor Vrînceanu a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre Andreea Antonescu, fosta lui parteneră, susținând că artista nu își dorește ca el să fie în preajma fiicei lor.

„A plecat la Cluj și eu, mă rog, am avut un feeling de tată, cred. Am zis: „Ce face Victoria, cum e?”, „E foarte bine”, „Ce înseamnă că e foarte bine? Dă-mi și mie o poză cu ea”. Nu mi-a mai răspuns cinci, șase ore, moment în care m-am enervat și i-am spus: „Andreea, te rog frumos, ești obligată să îmi spui ce se întâmplă cu copilul meu. Acum, în momentul acesta, spune-mi unde este Victoria și ce se întâmplă cu ea”. Și mi-a răspuns pe la 11 noaptea: „Copilul nostru este foarte bine, este la București, doarme, este supervizat de buna mea prietenă”. Nu a luat copilul la Cluj, deși a spus că asta face. Nu a vrut să îmi dea mie copilul, că merge ea cu el. (…) Să mă trezesc că o persoană străină stă cu copilul meu”, a declarat Victor Vrînceanu, la Antena Stars, citat de Spynews.ro.

Jurnalistul susține că a încercat să ajungă la un compromis cu artista în ceea ce privește fiica lor, dar nu a reușit.

„Am încercat pe cât posibil să rezolvăm lucrurile civilizat, acasă, între noi, nu se poate, în schimb. S-a ajuns la acest proces intentat de ea, procese, că sunt două. A fost o ordonanță pe care a făcut-o pentru că acum este plecată cu în America, cu fiica mea, cu Victoria. Este plecată cu Victoria. Trebuie menționat faptul că a plecat două luni și jumătate. Eu nu am fost de acord, de asta a și depus ordonanță prezidențială”, a spus Victor Vrînceanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Jurnalistul a mai făcut câteva declarații și despre adevăratul motiv al despărțirii lor.

„Alte motive ce au dus la despărțire, nimicuri. Dacă alții se ceartă, au scandaluri, se omoară, au de împărțit, sunt prinși, la noi nu a fost nimic de genul ăsta. La noi disensiunile erau că veneam eu acasă și intram încălțat în casă. De acord (n.red. – cu depresia post-natală). Am povestit câte episoade au fost care au creat niște rupturi în sufletul meu. Prima dată că pui mai presus un show reality decât sarcina, ceea ce pentru mine e răvășitor”, a mai dezvăluit fostul iubit al Andreei Antonescu.

Artista ar fi știut că este însărcinată înainte să plece în competiția America Express

În cadrul aceleiași emisiuni, Victor Vrînceanu a susținut că Andreea Antonescu ar fi fost conștientă de sarcina ei cu copilul lui atunci când a plecat la „America Express”, show-ul difuzat de Antena 1.

„Discuția a fost în felul următor, i-am spus ‘iubire, te rog din suflet, mai gândește-te. Celebritatea ta nu va scădea un an de zile, poți să pleci anul viitor sau peste doi ani, tot Andreea Antonescu rămâi și vei fi de interes pentru un reality show’. Îmi spunea că trebuie că trebuie să facă asta, că acum e momentul. S-a ajuns și la o discuție de natură financiară, că nu știu ce bani are ea în conturi. I-am spus că nu sunt vreun milionar, dar îmi permit, eu țin casa, te țin și pe tine, pe bune acum. Mi-am asumat, eu sunt capul familiei, îmi permit să țin această familie. Nu știu cum am putut să accept așa ceva, nici nu mai aveam ce să fac. Era însărcinată și a venit cu contractul de la Antena semnat, apoi a urmat să plece. M-am obișnuit cu ideea. A făcut controale medicale, a fost de două ori la medic și i s-a spus că dacă nu face efort mare, dacă nu cară mult, nu e neapărat un pericol. Pentru mine a fost dezastru”, a mai spus Victor Vrînceanu.

Citește și:
Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul la Londra. Cum arată Petru și ce mesaj emoționant a transmis prezentatoarea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people