Victor Cornea, superbă declarație de dragoste de ziua de naștere a Andreei Bălan. Ce a transmis public sportivul: „Iubirea mea”

Victor Cornea i-a transmis un mesaj emoționant Andreei Bălan de ziua ei de naștere.

Andreea Bălan trăiește o relație așa cum a visat cu Victor Cornea, însă, momentan, nu își mai dorește să se căsătorească. Artista a recunoscut că nu mai consideră că acest act este necesar, având în vedere legătura profundă dintre ei. Fiind mereu prezenți și sprijinindu-se reciproc, aceștia găsesc forța necesară pentru a merge mai departe, motiv pentru care căsătoria nu este acum o prioritate.

Victor Cornea, urare specială pentru Andreea Bălan

Duminică, 23 iunie, a fost o zi deosebită pentru Andreea Bălan, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Cântăreața a sărbătorit împlinirea a 40 de ani, iar cu acest prilej, Victor Cornea, partenerul ei de un an, i-a adresat un mesaj special. Pe Instagram, jucătorul de tenis și-a exprimat sentimentele printr-o declarație emoționantă dedicată iubitei sale.

„La mulți ani, centrul Universului meu! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Victor Cornea, pe Instagram. Alături, el a distribuit și o imagine cu el și vedeta îmbrățișându-se.

De ziua ei de naștere, Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, fiind un cadou inedit mai degrabă pentru fani. Cântăreața este foarte încântată de lansare și le-a transmis internauților un mesaj special cu această ocazie.

„Azi de ziua mea lansez #PloaiedeVara, o piesă super fresh cu un clip hot Îl găsiți pe canalul meu de YouTube. Dacă vreți să-mi faceți un cadou, intrați să-l vedeeeți, dansaați și lăsați-mi o urare și acolo. Mă simt mai tânără, jucăușă și veselă ca niciodată, vindecată și împlinită, iar echilibrul emoțional pe care l-am dobândit îmi aduce cu adevărat fericirea. Sunt dovadă vie că vârstă este doar o rotație în jurul soarelui și că starea interioară contează. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături e mine de-a lungul timpului la bine și la greu”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Artista, detalii despre primul mesaj primit de la partenerul ei

Recent, Andreea Bălan a dezvăluit care a fost primul mesaj primit de la partenerul ei de cuplu, Victor Cornea. Artista a precizat că totul a pornit de la un mesaj scurt pe Instagram, la o postare făcută de ea despre spiritualitate. Ulterior, au început să vorbească mai mult și să se cunoască mai bine.

„Mi-a scris pe Instagram, la un filmuleț de spiritualitate, nu ce bine arăți, ci ‘Ești genială, Andreea! Bravo, te felicit’. Atât, punct, nu mai departe, să ne vedem. Am zis ‘mulțumesc’ și de acolo a început o mică conversație. Apoi, el anul trecut era la Roland Garros și pur și simplu nici nu știam că joacă tenis, am intrat pe pagina lui, am văzut că e în top 100 mondial și am simțit că e altceva. (…) El, nefiind în România, fiind tot timpul plecat, atunci fiind două săptămâni al Roland Garros am vorbit la telefon și ne-am văzut pe video, am avut cât de cât timp să ne cunoaștem. Amândoi am știut ce vrem. El nu are timp să stea să flirteze, să se joace, eu eram deja sătulă de băieți care voiau să le fiu un trofeu, să iasă la un date cu mine și după să se laude la prieteni că au ieșit la un date cu Andreea Bălan. Amândoi am știut că vrem să mergem pe același drum”, a spus Andreea Bălan în podcastul „Te ascult” al Ilincăi Vandici.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people