Veste extraordinară pentru Adda după aproape doi ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil”

Adda a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate.

Veste extraordinară pentru Adda după aproape doi ani de luptă cu boala Lyme: "Plâng ca un copil"

Adda a vorbit mereu cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a fost diagnosticată în urmă cu aproape doi ani cu boala Lyme, după ce inițial i s-a spus că are o altă afecțiune și s-a tratat greșit. Cântăreața a făcut o mulțime de investigații și a mers la mai mulți medici. Vedeta a urmat apoi un tratament complex și și-a informat constant fanii cu privire la starea ei de sănătate.

De când a aflat că a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda nu s-a ferit să vorbească despre problemele ei de sănătate, dar și despre simptomele cu care se confruntă. Artista a făcut asta din dorința de a informa oamenii referitor la pericole și la ce anume ar trebui să fie atenți.

Zilele trecute, vedeta a vorbit despre tratamentul ei pentru boala Lyme și despre starea ei de sănătate din prezent, declarându-se extrem de fericită că a terminat tratamentul pe care l-a urmat în ultimele luni.

„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic, deși e 14:30. Ideea e că, acum 30 de minute, am vorbit cu medicul meu și mi-a spus că oficial am terminat tratamentul pentru Lyme! Probabil o să mai beau un pic mai târziu și o să plâng iar…. și apoi o să mai beau și iar o să plâng…”, este mesajul scris de Adda, pe rețelele de socializare.

Adda, confesiuni despre tratamentul pe care l-a urmat

Adda a făcut ulterior o postare mai lungă în care a dat mai multe detalii despre tratamentul pe care l-a urmat de când a primit diagnosticul.

„Am făcut un calcul. Nu știu cât de exact este dar, în primele 5 luni de tratament, am luat în total 4.650 de pastile. 31 pe zi mai exact. Aici intră și cele de protecție hepatică, stomac, etc. Că m-am căptușit bine ca să reziste organismul. Efectiv, spre final abia le înghițeam. Nu mai intrau. Apoi, un an jumătate de injecții. (…) În lunile astea am mai înghițit, la nevoie, una alta. Mai ales dinalea de moși și babe, pentru artrită sau simptome neurologice. (…) Mă bucur pentru fiecare om cu Lyme care are rezultate și mă întristez de fiecare dată când aud vești proaste”, a povestit artista.

Cântăreața a mărturisit că este mereu în alertă deoarece s-a obișnuit să primească vești neplăcute cu privire la starea ei de sănătate.

„Și încă îl rog pe Dumnezeu să îmi dea putere. Pentru că doar El știe ce și cum va fi. Dar oricum va fi, îmi doresc să mă ajute. Să știu ce să fac cu binele, dacă binele va veni. Dar să știu să duc și greul, dacă e nevoie. Și îmi dau seama că anii ăștia m-au traumatizat. (…) Din octombrie 2020 nu știu cum e viața fără medicamente. Cumva, stau în gardă, cu armele pregătite să lupt cu dușmanul invizibil. Pentru că m-am obișnuit să fac asta zi de zi. Nu doresc nimănui așa ceva. Lyme-ul este tortură”, a scris Adda, pe Instagram.

Artista a mai precizat faptul că în luna februarie 2024 se va testa și că speră ca rezultatul să fie negativ, dar și că simptomele nu vor reveni deoarece la momentul actual, mai resimte dureri și amorțeli sau diverse probleme neurologice.

„Sper în martie 2024 când mă voi testa din nou, să primesc cea mai bună veste și sper ca în octombrie 2024, când mă voi testa iar, să fie veștile tot bune. Fără simptome sau măcar simptome cât mai puține, să pot trăi cu mai puțină frică. Poate chiar să alerg și să fac sport. Și mai sper să nu mai treacă nimeni prin iadul ăsta. Să deschidă medicii ochii, să existe testări și protocoale de tratament. Sper multe pentru mine, dar și pentru cei ca mine. Cu Dumnezeu înainte”, a mai spus artista pe contul său de Instagram.

Citește și:
Anunțul special făcut de Elena Gheorghe despre familia ei: „Faceți cunoștință cu…”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people