Vera Wang, apariție uluitoare la 74 de ani. Cum s-a afișat alături de fiicele ei

Vera Wang a surprins cu o apariție uluitoare pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Vera Wang, apariție uluitoare la 74 de ani. Cum s-a afișat alături de fiicele ei

Vera Wang, în vârstă de 74 de ani, și-a etalat fizicul care îi sfidează vârsta într-o rochie strălucitoare, în noaptea de revelion. Creatoarea de modă, care și-a arătat anterior chipul foarte tânăr într-o fotografie de familie, a uimit într-o rochie lungă, care avea un top de bikini cu paiete.

Rochia haute couture a avut, de asemenea, un design negru cu detaliu pe gât și o fustă lungă, iar vedeta a asortat acest look cu o pălărie cu fundiță supradimensionată de la Dolce & Gabbana. Petrecerea de Anul Nou a fost foarte fastuoasă, cu baloane metalice, sticle de trandafir, două torturi și ornamente de petrecere aranjate în sufrageria Verei.

Vera Wang, apariție uimitoare pentru noaptea dintre ani

Acest lucru vine după ce Vera Wang s-a alăturat fiicelor Cecilia, în vârstă de 33 de ani, și Josephine pentru o fotografie de grup în marea lor casă de familie, în timp ce sărbătoreau perioada festivă. Cu toate acestea, diferența de vârstă de peste 40 de ani părea să fie imposibil de distins, în timp ce mama și fiicele s-au adunat în rochii de petrecere de culoare vișinie asortate în fața unei mese aranjate în mod imaculat.

Stând una lângă alta, în spatele lui Wang, Cecilia și Josephine, copiii adoptați de designer cu investitorul american și dezvoltatorul imobiliar Arthur Becker, purtau, de asemenea, pălării de Moș Crăciun identice.

„Eu și fetele mele…!!!!! Atât de fericite împreună”.

Ziua a părut a fi o dublă sărbătoare, designerul american dezvăluind că a fost, de asemenea, cea de-a 73-a aniversare a fratelui ei mai mic, Ken. În cinstea acestei ocazii, Wang și familia ei s-au răsfățat cu prăjituri făcute în casă și cu Prosecco turnat din sticle mari personalizate cu numele familiei. Designerul și fiicele sale au purtat rochii de mătase asortate din colecția Vera Wang Couture și bijuterii din gama Love, în timp ce paharele și vesela au fost oferite de Vera Wang Wedgwood.

Wang, care și-a șocat fanii anul trecut când și-a arătat fizicul tonifiat și tenul întinerit într-o serie de fotografii de la petrecerea de la cea de-a 73-a aniversare, a recunoscut recent că cea mai mare grijă a sa este evitarea unui handicap fizic.

Vorbind pentru DailyMail.com la Gala DKMS de la Cipriani Wall Street, ea a spus: „Cred că ceea ce se întâmplă uneori pe măsură ce îmbătrânești… Mă sperie mai mult dizabilitățile fizice… nu toate astea. Nu sunt preocupată în totalitate de felul în care arăt. Îmi iubesc munca și sunt foarte pasionată de munca mea, de prietenii mei, de fiicele mele… Adică, am o viață foarte plină”.

Ce spune designer-ul despre retragerea din lumea modei

Wang, care a dezvăluit anterior că evitarea soarelui și consumul de vodcă este secretul aspectului ei tineresc, a arătat uimitor în timp ce și-a etalat abdomenul într-un top bralette din satin negru, o fustă maxi asortată și mănuși lungi la evenimentul de joi seară, plin de vedete. Întrebată dacă a căpătat mai multă încredere în sine odată cu vârsta, Wang a răspuns:

„Mi-am dedicat întreaga viață îmbrăcării femeilor și stilizării femeilor. De la anii petrecuți la revista Vogue, unde am fost redactor timp de 17 ani, până la munca pentru Ralph Lauren, la crearea de modele pentru propria mea companie, întreaga mea viață a fost dedicată emancipării femeilor”.

Wang a demisionat de la Ralph Lauren la vârsta de 40 de ani și a devenit designer independent de rochii de mireasă, creând rochii personalizate pentru vedete precum Ariana Grande, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham și Kim Kardashian. Întrebată dacă are planuri de a se retrage înainte de împlinirea vârstei de 75 de ani, în iunie 2024, ea a spus: „Nu sunt sigură încă. Voi fi ca Rafael Nadal… pentru moment, nu”.

Citește și:
Controversă în familia regală a Spaniei. Regina Letizia, acuzată că ar fi avut o aventură cu fostul ei cumnat

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people