Vedete și ținute spectaculoase la Bof 500 Gala (Galerie FOTO)

Dacă există un lucru pe care îl iubim, acesta este un eveniment cu covor roșu plin de vedete, în care look-urile sunt atât îndrăznețe, cât și stylish.

Și exact asta am admirat la evenimentul organizat de Business of Fashion în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, eveniment cunoscut sub numele de BOF 500 Gala.

Pe 28 septembrie, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, destul de multe vedete îndrăgite au fost prezente la BOF 500 Gala. Evenimentul s-a desfășurat la la Hotelul Shangri-La din Paris, iar vedetele au venit să celebreze oamenii care modelează industria modei globale, fiind o gală despre încurajarea și lăudarea creativității, leadership-ului și inovației în comunitatea modei.

Printre cei prezenți s-au numărat designeri precum Zac Posen, Phoebe Philo, Victoria Beckham, Glenn Martens, Seán McGirr și Willy Chavarria; vedete precum Wizkid, J Balvin, Damiano David, Yseult, Greta Lee, Ayo Edebiri, Jared Leto, Nina Dobrev, Paris Jackson și Colman Domingo și topmodelele Nora Attal, Kit Butler, Amelia Gray, Thylane Blondeau, Adriana Lima.

Vezi în galeria de mai sus care sunt ținutele care ne-ai atras atenția.

Citește și:
Modul inedit în care Catherine Zeta-Jones a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, Michael Douglas. Actrița a dezvăluit o imagine în care este complet goală

Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people