Vedete pe covorul roșu la MET GALA 2024 (GALERIE FOTO I)

Vedete din domeniul cinematografiei, muzicii și al modei au pășit aseară pe covorul roșu al celui mai important eveniment fashion al anului - MET GALA 2024!

Răsfoiește galeria noastră și vezi ce vedete au fost prezente aseară pe covorul roșu la MET GALA 2024 și ce ținute au ales pentru acest mult așteptat eveniment. Și rămâi pe elle.ro pentru numeroase alte galerii de la eveniment, dar și detalii inedite despre celebritățile participante la gală.

Met Gala 2024, evenimentul care celebrează deschiderea uneia dintre cele mai importante expoziții fashion ale anului a avut loc, conform tradiției, în prima zi de luni a lunii mai, adică 6 mai 2024. Dress-code-ul petrecerii a fost: The Garden of Time, făcând referire la povestea din 1962 cu același nume semnată de autorul britanic J.G. Ballard.

Sleeping Beauties: Reawakening Fashion este numele expoziției care se deschide cu această ocazie la The Metropolitan Museum of Art din New York. Vor putea fi admirate 250 de piese rare din colecția permanentă The Costume Institute, printre care creații semnate de Schiaparelli, Dior, Givenchy, dar mai recente, ale designerilor Stella McCartney și Phillip Lim. Pentru că unele piese sunt mult prea fragile pentru a fi purtate sau expuse – precum o rochie de bal din 1877 semnată de Charles Frederick Worth — este vor fi expuse cu ajutorul animațiilor video, proiecții de lumini, AI, CGI și alte metode.

Gazdele MET GALA 2024

Gazdele evenimentului au fost anunțate cu mult timp înainte prin intermediul canalelor de comunicare ale revistei Vogue de către Anna Wintour, persoana care gestionează întreaga desfășurare de forțe, încă din 1995.

Gazdele Met Gala 2024 au fost, așadar, Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny și Chris Hemsworth. Jonathan Anderson, director creativ Loewe, și Shou Chew, CEO TikTok, sunt gazde onorifice.

Vedetele s-au întrecut în ținute inedite, spectaculoase, astfel că o simplă vizionare a galeriilor cu imaginile de la acest mult așteptat eveniment te va ajuta să ieși puțin mai mult din cotidian. Nu rata nici celelalte materiale pe care le găsești pe site-ul nostru cu privire la acest eveniment de prestigiu.

Citește și:
Staruri care au apelat la măsuri dramatice pentru a arăta impecabil în ținutele lor de la Met Gala

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people