Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO II)

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună și ţinute spectaculoase și pline de glamour. Și, bineînțeles, câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2023!

Iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată pe data de 12 decembrie 2023 la Palatul Parlamentului, într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2023 la cele 11 categorii.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu. Pe scenă au mai urcat artistele Eva Timush și Alina Eremia, care au susținut recitaluri electrizante pentru invitații galei ELLE STYLE AWARDS 2023 powered by Patrizia Pepe România.

Toţi cei prezenţi s-au bucurat să fie alături de ELLE, acceptând fără rezerve invitația de a sărbători 26 de ani de prezență a revistei pe piața din România.

La reuşita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Patrizia Pepe România, answear.ro, Chic Chic Urban Fashion, Dr Fiterman, Raffaello, Forcapil România, Syoss și Ploom.

Ne-au fost alături și partenerii noștri: Alexandrion Group prin brandurile Brancoveanu Vinars, Alexandrion, Kingsbury London Dry Gin și Domeniile Alexandrion Rhein 1892 prin brandurile Prahova Valley și Bottega, dar și Musik Sound.

Citește și:
IMAGINI INEDITE – Nominalizații ELLE STYLE AWARDS 2023, așa cum nu i-ai văzut niciodată (I)

Foto: Sorin Cioponea, Fotografultau.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people