Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în secret după trei ani de relație

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în acest weekend în Tulum.

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în secret după trei ani de relație

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în secret în acest weekend, anunță publicația People. Actrița, în vârstă de 34 de ani, și sportivul, în vârstă de 27 de ani, ar fi spus DA sâmbătă în Tulum, Mexic. Deși reprezentații lor nu au confirmat vestea, mai multe imagini cu Hudgens îmbrăcată într-o rochie albă Galia Lahav au circulat zilele acestea pe rețelele de socializare.

„Felicitări @vanessahudgens & @cotuck pentru frumoasa voastră nuntă din acest weekend! Îmi place să vă văd pe amândoi atât de fericiți!”, ar fi scris managerul actriței, Evan Hainey, în descrierea unei imagini în care aceasta apare pe plajă îmbrăcată într-o rochie albă casual.

Alimentând și mai mult speculațiile potrivit cărora Vanessa și Cole s-au căsătorit, fosta ei colegă din High School Musical, Monique Coleman, a postat pe Instagram Story mai multe imagini din Tulum.

Hudgens și Tucker formează un cuplu din 2020, iar la începutul acestui an s-au logodit.

„DA. Nu am putea fi mai fericiți”, a scris Hudgens în descrierea unei fotografii în care dezvăluia inelul de logodnă primit de la Cole.

Într-un interviu acordat publicației People în luna martie, Hudgens a mărturisit că a fost luată prin surprindere de cererea în căsătorie făcută de Tucker.

„Am fost extrem de surprinsă. Cu siguranță vorbisem despre asta, dar nu mă așteptam să se întâmple așa cum s-a întâmplat și în momentul în care s-a întâmplat. Cu siguranță m-a prins cu garda jos și m-a făcut să plâng'.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii Today with Hoda & Jenna, Hudgens vorbit despre relația cu Cole, mărturisind că a știut încă de la început că el este alesul.

„După primul nostru weekend împreună, am sunat-o pe sora mea și i-am spus: Cred că tocmai mi-am găsit viitorul soț„, a spus actrița, precizând că a fost atrasă imediat de sportiv.

Aceasta a mai dezvăluit și că logodna cu Tucker este „cel mai bun lucru” din lume.

„Mă simt extraordinar. Este atât de amuzant, vorbeam despre asta cu Cole. Oamenii ne întreabă mereu: ‘E diferit? Sunt lucrurile diferite după ce te logodești?’. Asta a fost întotdeauna și întrebarea mea, dar acum am ajuns eu să fiu întrebată asta. Și știi ce, chiar așa e. Există un sentiment de siguranță. Te simți în siguranță. Este cel mai bun lucru din toate timpurile. Îmi place să fiu logodită”.

Vanessa s-a despărțit în ianuarie 2020 de Austin Butler după o relație extrem de lungă și de serioasă. Potrivit mai multor surse apropiate, cei doi chiar se gândeau să se căsătorească. „Au vorbit despre logodnă înainte să se despartă. Se iubeau foarte mult și au trecut împreună prin momente dificile ale vieții lor. Erau un cuplu minunat, e foarte trist că relația lor nu a funcționat' , a declarat o sursă pentru site-ul People.

Se pare că cei doi au decis să pună capăt relației din cauza programului încărcat pe care fiecare dintre ei îl avea. Austin Butler și-ar fi dorit să se concentreze mai mult asupra carierei sale de actor, iar faptul că se vedeau destul de rar ar fi dus la o ruptură definitivă.

Citește și:
Macaulay Culkin, apariție rară alături de Brenda Song și cei doi copii ai lor, la ceremonia de pe Walk of Fame

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people