Vanessa Hudgens a devenit mamă. Primele imagini cu actrița și bebelușul său

După patru ani de relație, Vanessa Hudgens și Cole Tucker au devenit părinți.

Vanessa Hudgens a devenit mamă. Primele imagini cu actrița și bebelușul său

Vanessa Hudgens a devenit mamă pentru prima oară. Actrița în vârstă de 35 de ani și soțul său, Cole Tucker, în vârstă de 28 de ani, au fost surprinși de paparazzi Page Six în timp ce părăseau un spital din Santa Monica împreună cu bebelușul lor.

În imaginile obținute de publicație o putem vedea pe Hudgens ținându-și copilul în brațe, în timp ce ieșea din unitatea medicală într-un scaun cu rotile. Aceasta purta o pereche de pantaloni negri, o cămașă largă albastră și o pereche de ochelari de soare. Cole Tucker a ales și el o ținută lejeră, purtând un hanorac, pantaloni scurți negri și papuci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Momentan, sexul nou-născutului și data exactă a nașterii nu au fost dezvăluite. Ziua de ieri a fost cu adevărat specială pentru Vanessa Hudgens, aceasta sărbătorind nu doar externarea din spital, ci și ziua soțului său, care a împlinit 28 de ani.

„La mulți ani pentru bucățica mea de rai @cotuck. Faci lumea un loc mai luminos doar prin simpla ta existență”, a scris Vanessa Hudgens pe Instagram, în descrierea mai multor imagini adorabile în care apare alături de Cole Tucker.

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în secret la sfârșitul anului trecut. Potrivit publicației People, actrița și sportivul au spus „DA” în Tulum, Mexic.

„Felicitări @vanessahudgens & @cotuck pentru frumoasa voastră nuntă din acest weekend! Îmi place să vă văd pe amândoi atât de fericiți!”, a scris managerul actriței, Evan Hainey, în descrierea unei imagini în care aceasta apare pe plajă îmbrăcată într-o rochie albă casual.

Vanessa Hudgens și Cole Tucker formează un cuplu din 2020, iar la începutul anului trecut s-au logodit.

„DA. Nu am putea fi mai fericiți”, a scris actrița în descrierea unei fotografii în care dezvăluia inelul de logodnă primit de la Cole.

Într-un interviu acordat publicației People, Vanessa Hudgens a mărturisit că a fost luată prin surprindere de cererea în căsătorie făcută de Tucker.

„Am fost extrem de surprinsă. Cu siguranță vorbisem despre asta, dar nu mă așteptam să se întâmple așa cum s-a întâmplat și în momentul în care s-a întâmplat. Cu siguranță m-a prins cu garda jos și m-a făcut să plâng.”

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii Today with Hoda & Jenna, Vanessa Hudgens vorbit despre relația cu Cole Tucker, mărturisind că a știut încă de la început că el este alesul.

„După primul nostru weekend împreună, am sunat-o pe sora mea și i-am spus: Cred că tocmai mi-am găsit viitorul soț”, a spus actrița, precizând că a fost atrasă imediat de sportiv.

Aceasta a mai dezvăluit și că logodna cu Tucker este „cel mai bun lucru” din lume.

„Mă simt extraordinar. Este atât de amuzant, vorbeam despre asta cu Cole. Oamenii ne întreabă mereu: „E diferit? Sunt lucrurile diferite după ce te logodești?”. Asta a fost întotdeauna și întrebarea mea, dar acum am ajuns eu să fiu întrebată asta. Și știi ce, chiar așa e. Există un sentiment de siguranță. Te simți în siguranță. Este cel mai bun lucru din toate timpurile. Îmi place să fiu logodită.”

Vanessa Hudgens s-a despărțit în ianuarie 2020 de Austin Butler după o relație extrem de lungă și de serioasă. Potrivit mai multor surse apropiate, cei doi chiar se gândeau să se căsătorească.

„Au vorbit despre logodnă înainte să se despartă. Se iubeau foarte mult și au trecut împreună prin momente dificile ale vieții lor. Erau un cuplu minunat, e foarte trist că relația lor nu a funcționat” , a declarat o sursă pentru site-ul People.

Se pare că cei doi au decis să pună capăt relației din cauza programului încărcat pe care fiecare dintre ei îl avea. Austin Butler și-ar fi dorit să se concentreze mai mult asupra carierei sale de actor, iar faptul că se vedeau destul de rar ar fi dus la o ruptură definitivă.

Citește și:
Jennifer Lopez, mesaj cu subînțeles pe fondul problemelor din căsnicia cu Ben Affleck. Cum a fost surprinsă artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people