Valerie Lungu și partenerul ei, Alex Gîlca, s-au despărțit. Anunțul făcut de creatoarea de conținut: „O să vă povestesc mai multe”

Valerie Lungu a anunțat despărțirea de partenerul ei, Alex Gîlca.

Valerie Lungu și partenerul ei, Alex Gîlca, s-au despărțit. Anunțul făcut de creatoarea de conținut: "O să vă povestesc mai multe"

Valerie Lungu și Alex Gîlca au încheiat recent o relație deosebită, iar vestea despărțirii lor a surprins pe toată lumea. Anunțul a fost făcut public pe rețelele de socializare, lăsând fanii șocați.

Valerie Lungu și Alex Gîlca s-au despărțit

Cuplul lor a fost considerat unul dintre cele mai populare din industria de divertisment românească. Deși mulți se așteptau să-i vadă căsătoriți, ruptura a venit ca un șoc pentru admiratori. Valerie și Alex își construiau împreună o locuință de vis, planificată să fie finalizată anul viitor, și aveau diverse afaceri pe care le dezvoltau împreună.

Recent, Valerie a publicat un vlog în care l-a invitat pe fostul ei partener să apară alături de ea, deși el nu părea dornic să facă acest lucru. Această remarcă a stârnit curiozitatea fanilor, iar vestea despărțirii de astăzi i-a luat prin surprindere.

„Eu și Alex am luat o pauză. O să vă povestesc mai multe”, a scris Valerie Lungu pe rețelele de socializare, fără o altă explicație momentan.

sursa: Instagram

Valerie Lungu și Alex Gîlca au fost foarte deschiși în privința relației lor, împărtășind momente din viața personală pe rețelele sociale. Influencerița a oferit constant fanilor o privire asupra intimității lor, iar declarațiile de dragoste între cei doi au fost frecvente.

Între ei a fost mereu un spirit romantic, iar Valerie a menționat adesea că se simt suflete pereche, având o conexiune profundă și o înțelegere excelentă. Cu toate acestea, se pare că fiecare poveste frumoasă are și o finalitate, iar despărțirea lor recentă a confirmat acest lucru.

„Am povestit, ne-am uitat la stele, iubesc momentele astea în doi și mai ales când ai omul potrivit lângă tine, se simte altfel. Nimic nu e forțat, este exact așa cum trebuie să fie (…) Nu pot să cred cât de mult semănăm. Câteodată, am impresia că suntem una și aceeași persoană. Nu putem sta departe unul de celălalt nici măcar 10 minute. Noi simțim la fel”, a spus Valerie Lungu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Recent, Valerie Lungu a lansat un vlog pe internet în care a avut o intervenție surpriză din partea iubitul său, Alex Gîlca. La finalul videoclipului, deși Alex nu dorea să apară în cadru, Valerie l-a invitat să se alăture, ceea ce a stârnit curiozitatea urmăritorilor. Această atitudine a generat întrebări în rândul fanilor cuplului, care s-au întrebat ce ar putea semnifica comportamentul lui Alex în acele momente.

Valerie Lungu, născută pe 13 mai 1994 în Republica Moldova, provine dintr-o familie artistică, mama sa, Victoria Lungu, fiind o artistă cunoscută. Într-un interviu pentru VIVA!, Valerie a vorbit despre o copilărie fericită, deși mama ei era adesea plecată de acasă din cauza carierei. Celebritatea Valeriei a crescut odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, în 2019, iar după finalizarea show-ului, a devenit creator de conținut online.

Pe de altă parte, Alex Gîlca, fostul ei partener, este și el model și creator de conținut digital. Cei doi au stârnit interesul internauților prin videoclipurile postate împreună, cei doi călătorind peste tot în lume.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, prima apariție publică după ce s-a căsătorit. Cum arată ținuta cu care a atras toate privirile

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people