Unde au plecat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în luna de miere. Ce imagini a postat soția prezentatorului TV

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se relaxează în luna de miere.

Unde au plecat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în luna de miere. Ce imagini a postat soția prezentatorului TV

După ce au avut o nuntă spectaculoasă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în luna de miere. Cei doi au ales să meargă în Grecia, iar soția prezentatorului TV a publicat câteva cadre din vacanță. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își petrec luna de miere în Grecia. Soția prezentatorului TV le-a povestit fanilor că în această vacanță au ales să se odihnească și să își reîncarce bateriile după perioada agitată pe care au avut-o. 

„Deci, pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi. Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață, dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios pe 30 iulie la Mănăstirea Cașin din Capitală, după cinci ani de relație. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

La nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu și-au făcut apariția mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc, printre care Răzvan Simion care a venit însoțit de partenera lui, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Dani Oțil și-a luat prin surprindere invitații de la nuntă cu un discurs prin intermediul căruia a dorit să transmită mulțumiri celor care au venit la eveniment și au petrecut alături de el și Gabriela Prisăcariu. În mesajul său, prezentatorul TV a menționat-o și pe soția lui și i-a amintit și pe părinții acesteia.

„Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci. Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele. Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a transmis Dani Oțil la nuntă, potrivit spynews.ro

Citește și:
Andreea Bănică, o femeie de afaceri de succes. Ce a povestit despre hotelul pe care l-a construit la mare: „Știam că nu o să dau greș'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people