Unde au fost văzuți Travis Barker și Kourtney Kardashian după ce artistul și-a anulat concertele din cauza unei „probleme familiale urgente”

Travis Barker și Kourtney Kardashian au fost văzuți părăsind un spital din Los Angeles.

Unde au fost văzuți Travis Barker și Kourtney Kardashian după ce artistul și-a anulat concertele din cauza unei "probleme familiale urgente"

Travis Barker, în vârstă de 47 de ani, a fost văzut mergând alături de soția sa însărcinată, Kourtney Kardashian, în timp ce au părăsit un spital din Los Angeles, California, sâmbătă, la o zi după ce și-a anulat câteva concerte din cauza unei „probleme familiale urgente”. Cei doi au fost fotografiați părăsind clădirea și urcându-se într-un SUV negru, în timp ce erau înconjurați de agenți de securitate.

Travis Barker și Kourtney Kardashian au ajuns la spital

Ei nu au acordat atenție fotografilor, în timp ce purtau ținute casual și se îndreptau spre vehiculul lor. Barker purta un tricou alb, blugi negri și adidași albi. De asemenea, el a adăugat o bonetă neagră pe cap. Kourtney, în vârstă de 44 de ani, a purtat o jachetă gri, pantaloni asortați și adidași New Balance. Părul ei era prins într-un coc înalt și a adăugat ochelari de soare la look-ul ei.

sursa: profimedia
sursa: Profimedia

Nu este clar motivul pentru care Travis și Kourtney se aflau la spital, dar mulți susținători au fost îngrijorați de când Travis s-a grăbit să se întoarcă acasă din Europa. Talentatul muzician a împărtășit fotografii ale unei camere de rugăciune pe contul său de socializare cam în același timp în care Blink-182 a anunțat că a trebuit să se întoarcă în SUA pentru „o problemă urgentă de familie”. Nici Travis și nici Kourtney nu au dezvăluit cu ce are legătură această problemă.

Cu o zi înainte ca Travis și Kourtney să fie văzuți la spital, fosta soție a lui Travis, Shanna Moakler, a fost abordată în timpul unei ieșiri întâmplătoare și întrebată despre situație. Ea a confirmat că cei doi copii pe care îi are cu Travis, Landon, în vârstă de 19 ani, și Alabama, în vârstă de 17 ani, sunt „teferi și nevătămați” și a recunoscut că nu știe ce se întâmplă, dar că trimite rugăciuni.

„Mă rog doar ca familia lui și copilul și Kourtney și toată lumea să fie în siguranță și în regulă”, a declarat ea pentru TMZ. „Și voi trimite rugăciunile și urările mele de bine”.

Cei doi vor avea un băiețel

Travis Barker și Kourtney Kardashian au anunțat vestea fericită că așteaptă primul lor copil împreună în luna iunie, când cea din urmă a adus la concertul lui o pancartă pe care scria: „Travis, sunt însărcinată”. De atunci, ei au fost destul de deschiși în a-și împărtăși momentele cu fotografii cu burtica în creștere și alte postări legate de bebeluș. Kourtney este deja mamă a trei copii, printre care Mason, de 13 ani, Penelope, de 11 ani, și Reign, de 8 ani, pe care îi împarte cu fostul partener, Scott Disick.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au dezvăluit în luna iunie sexul viitorului lor copil. Cei doi au făcut marele anunț în stilul lor caracteristic, dând petrecerii de gender reveal o notă rock ‘n roll. În clipul video pe care l-au postat pe conturile lor de Instagram, Kourtney Kardashian stă în poala soțului său, în timp ce acesta cântă la tobe. După ce l-a sărutat pasional pe soțul său, a avut loc o explozie de confetti albastre, fapt ce arăta că cei doi vor avea un băiețel.

Citește și:
Ce a dezvăluit Alina Ceușan despre sumele pe care le câștigă lunar din mediul online

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people