Unde au fost surprinși Ed Sheeran și Chris Hemsworth la București după concertul din Capitală: „A fost superb”

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat cina la un restaurant al unui fost finalist MasterChef, după concertul de la Arena Națională.

Unde au fost surprinși Ed Sheeran și Chris Hemsworth la București după concertul din Capitală: "A fost superb"

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au făcut o apariție neașteptată într-un restaurant din București, după ce au urcat împreună pe scena de la Arena Națională sâmbătă seara, unde au încântat peste 70.000 de fani cu muzica lor.

Celebrul artist britanic Ed Sheeran a revenit în România pentru un concert și mai spectaculos decât cel din 2019. În fața unei mulțimi de 70.000 de spectatori, Sheeran a interpretat hiturile sale celebre, iar la un moment dat, a fost acompaniat la tobe de actorul australian Chris Hemsworth, faimos pentru rolul lui Thor din franciza Marvel.

Cei doi au interpretat împreună piesa „Thinking Out Loud,” lansată în 2014. În videoclip, se poate observa cum Ed Sheeran i-a oferit lui Chris Hemsworth un trofeu, care a adus un zâmbet larg pe chipul actorului. Fanii români, dar și cei din alte țări, veniți special pentru concertul lui Ed Sheeran, au fost uimiți când l-au văzut pe actorul din filmele Marvel la tobe. Mai târziu, atât Ed Sheeran, cât și Chris Hemsworth au împărtășit pe Instagram un videoclip în care povestesc cum au ajuns să colaboreze pe scenă la concertul din România.

„În decembrie, Chris m-a sunat și i-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă și despre beneficiile învățării unui instrument nou. A venit să mă viziteze și o să urce pe scenă să cânte la tobe în fața a 70.000 de oameni”.

Ed Sheeran și Chris Hemsworth, la un restaurant cu specific românesc

După ce concertul s-a încheiat, au savurat o cină tradițională românească.

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au ales să cineze la restaurantul lui Alex Petricean, cunoscut pentru participarea sa ca finalist la emisiunea „MasterChef” de la Pro TV. Pe contul de Instagram al restaurantului a fost publicată o fotografie în care apar artistul, actorul și echipa de bucătari, cu mențiunea că Ed Sheeran a dorit în mod special să ia masa acolo.

„Acum ceva timp, am primit un mesaj surprinzător, cum că Ed Sheeran și-ar dori foarte tare să mănânce la Noua Bucătărie Românească și că de acolo de departe a aflat de Alex Petricean și nu pleacă din Romania până nu ajunge la noi și nu încearcă ceva gândit de el. Și uite așa, emoționați l-am așteptat să încânte Bucureștiul ca apoi să îl încântăm și noi cu o Noua Bucătărie Românească. A fost superb și mulțumim! P.S. da e și Chris Hemsworth în poză 🤯”, este mesajul publicat în mediul online.

Restaurantul unde Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat cina este deținut de Alex Petricean. Fost scrimer de performanță și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Petricean a început cariera în publicitate, iar ulterior a plecat în străinătate pentru a urma un program MBA. Alex Petricean și-a descoperit pasiunea pentru gătit și, având o remarcabilă abilitate de a se reinventa, a decis să se dedice complet artei culinare, notează Libertatea pentru femei.

El a participat la emisiunea MasterChef, unde a obținut locul 3, iar apoi și-a continuat călătoria culinară în restaurante renumite din Europa și America de Sud. Experiența acumulată i-a permis să-și deschidă propriul restaurant, NOUA bucătărie românească. De asemenea, în 2018, prestigiosul Gault&Millau l-a numit Cel mai bun Chef al anului din România.

Citește și:
Cameron Diaz și Benji Madden, apariție rară alături de cei doi copii ai lor. Cum au fost surprinși de paparazzi

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people