Unde ar vrea Lora să se mute temporar: „Un loc retras…”

Lora a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre planurile ei personale.

Unde ar vrea Lora să se mute temporar: "Un loc retras..."

Lora și-a luat prin surprindere fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre viața ei personală. Artista a dezvăluit care sunt planurile ei, iar acestea implică o mutare departe de România. 

Pentru Lora, Bali reprezintă un loc aparte, în care a avut parte de o mulțime de trăiri și experiențe inedite. În timpul pandemiei, în 2020, cântăreața și partenerul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați acolo. Cei doi au mai ajuns acolo și în acest an, la început, cu prijelul unei vacanțe plănuite. Vedeta și-a propus ca pentru o perioadă scurtă să locuiască în Bali. 

„Nu se știe niciodată. Noi suntem oamenii care au început să învețe să facă ceea ce simt, să spună și nu, chiar dacă sunt evenimente, putem să le refuzăm și atunci dacă simțim să ne ducem pe o insulă, ne ducem. Dar oricum începutul fiecărui an o să ne prindă în Bali, este o chestie pe care o facem și gata: acolo vom locui! Minim 3 luni: ianuarie, martie, aprilie, mai și cu începutul verii să venim și noi acasă sau 3 luni cum am stat anul acesta, a fost super. Am crezut că voi prinde primăvara și copacii înfloriți, nu a fost așa”, a spus Lora pentru Playtech Știri

Lora a spus și ce anume admiră cel mai mult la Bali. 

„Ai altă adrenalină. Bali nu este ceva, un loc retras, în care nu există nimic în afară de palmieri și apă. Sunt oameni, e civilizație, e agitație, am foarte multă treabă, sunt o grămadă de locuri pe care nu am apucat să le vedem, pentru că aveam foarte multă treabă. Nu e vacanță, e pur și simplu schimbare de domiciliu”, a completat vedeta pentru sursa citată. 

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc, care știe cum să atragă privirile prin fiecare apariție a sa. Artista și-a dezvăluit acum ceva timp secretele siluetei sale și ce mănâncă într-o zi obișnuită pentru a arăta atât de bine.

Lora păstrează o strictețe când vine vorba de perioadele dintre mese. Cântăreața își ia micul dejun între orele 11:30 și 12:00 și începe cu cereale combinate, integrale, musli și lapte de migdale.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a spus Lora pentru ciao.ro.

Lora a mai spus că încearcă să consume mai puțină proteină animală și urmează un post intermitent. În același timp, Lora evită cât de mult poate sucurile din comerț și bea foarte multă apă. Deși ar putea mânca zilnic și ceva dulce, vedeta a spus că nu simte nevoia prea des.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des”, a precizat artista.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people