Un nou succes profesional pentru Șerban Copoț după ce a plecat de la iUmor: „Al patrulea an consecutiv în care câștigăm medalia de aur”

Puțini știu că, de 30 de ani, Șerban Copoț este pasionat de yachting.

Un nou succes profesional pentru Șerban Copoț după ce a plecat de la iUmor: "Al patrulea an consecutiv în care câștigăm medalia de aur"

Șerban Copoț a surprins pe toată lumea când a anunțat la începutul lunii iulie că a luat decizia de a se retrage de la iUmor, după ce a fost parte din echipa emisiunii de comedie timp de 14 sezoane și a făcut echipă cu Dan Badea, fiind prezentatorii show-ului. Ulterior, rolul lor a fost preluat de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi au o colaborare strânsă cu trustul Antena 1, ei fiind finaliști la Asia Express și câștigători ai sezonului 17 al show-ului Te Cunosc de Undeva.

Pe lângă job-ul de prezentator, pe parcursul anilor, Șerban Copoț a dezvoltat un proiect extins care implică sute de copii. În fiecare vară, el organizează mai multe tabere în Izvoru Mureșului, județul Harghita, unde copiii trăiesc o experiență memorabilă și învață să se descurce singuri, în stilul unor adevărați cercetași.

Șerban Copoț a relatat că în acest an s-au înscris 200 de copii din diverse țări, dornici să învețe să se descurce în mediul natural. Prima tabără organizată de artist a avut loc în 2019, când cei 100 de copii participanți au avut oportunitatea de a beneficia de această experiență gratuit.

Puțini știu că, de 30 de ani, Șerban Copoț este pasionat de yachting, iar 2023 a reprezentat al patrulea an consecutiv în care artistul și echipajul lui câștigă medalia de aur la categoria lor, A2, în cadrul Campionatului Național ORC. Competiția se desfășoară în două etape. Ultima și cea decisivă a avut loc în weekendul 29 septembrie – 1 octombrie, la Mangalia.

„Au avut loc 9 curse în total și cei care au avut cel mai bun punctaj au câștigat. În total au fost 35 de ambarcațiuni împărțite pe mai multe clase. La clasa noastră, A2, este al patrulea an consecutiv în care câștigăm medalia de aur”, a declarat Șerban Copoț, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Șerban Copoț se declară extrem de mândru de colegii pe care îi are în echipajul cu care concurează și îi consideră parte din familia lui.

„Echipajul cu care merg la curse este alcătuit din 8 persoane și se numește, la fel ca barca, HOPE. Teddy Dumitrescu (owner, team manager și pit), Ramona Dumitrescu (co-owner și mus), Mihnea Sandu (skipper), Daniel Voicu (mainsail trimmer), Mihai Radu (jib-trimmer), Marian Strachinescu (bowman) și Danny-Luca Dumitrescu (mastman). Eu am postul de gennaker-trimmer și ajut skipperul la tactică și strategie. V-am amețit? Ei sunt practic familia mea pe apă. Îi iubesc și îi respect pe fiecare în parte. Sunt alături de ei din 2019”, a mai spus el pentru sursa citată.

Fostul prezentator a vorbit deschis și despre dragostea lui pentru yachting, un sport care i-a marcat copilăria și i-a dat ocazia de a cunoaște oameni speciali.

„Anul acesta este mai deosebit pentru că se împlinesc 30 de ani de când m-am îndrăgostit de yachting. Faptul că i-am sărbătorit în acest fel mă emoționează. Este un sport minunat care mi-a însorit copilăria și mi-a creat oportunitatea să cunosc mulți oameni deosebiți. Nu vă gândiți ca vin dintr-o familie de milionari, nici pe departe. Pe vremea aia, cluburile erau accesibile oricui își dorea să facă performanță și avea talent”, a mai declarat Șerban Copoț, pentru UNICA.ro.

Citește și:
Ramona Olaru, schimbare spectaculoasă de look. Vedeta a renunțat la suvițele blonde: „Era necesară”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people