Un clip cu Ricky Martin a devenit viral pentru un motiv… controversat

Un clip cu Ricky Martin a generat aprecierile a sute de mii de oameni, dar a stârnit și un val de controverse. Despre ce este vorba?

Un clip cu Ricky Martin a devenit viral pentru un motiv... controversat

Un clip cu Ricky Martin, postat chiar de cântărețul portorican pe contul său de Instagram, unde este urmărit de peste 18 milioane de persoane, a devenit extrem de popular. Motivul? Artistul apare nud în imagini dintr-o vacanță în care acesta pare să fi mers pentru a se relaxa în timpul divorțului de soțul său, Jwan Yosef.

Martin își petrece câteva zile însorite în Tulum, Mexic, și se pare că liniștea și soarele de pe plajă îi prind foarte bine, din moment ce acesta a decis să-și delecteze fanii cu materialul video care a fost postat însoțit de un text glumeț: „Evit să mă bronzez cu urme! Mulțumesc, cu plăcere”, a scris artistul, care a ales drept fundal sonor pentru postarea sa melodia Peace of Mind de la AK și Liam Thomas. Acest clip cu Ricky Martin a fost apreciat până la această oră de peste 600.000 de fani, care și-au arătat admirația față de fostul membru al trupei Menudo și prin intermediul a zeci de mii de comentarii.

Ricky Martin a vorbit în mai multe rânduri, recent, despre dificultățile întâlnite în separarea sa de fostul partener de viață, Jwan Yosef, spunând însă că despărțirea este una exemplară, mai ales pentru că cei doi foști parteneri se simt responsabili să respecte înțelegerile făcute în legătură cu modul în care își vor separa bunurile, dar mai ales custodia copiilor.

Însă, dacă e un lucru pe care îl dovedește acest clip cu Ricky Martin, atunci acela este că există și viață după divorț, mai cu seamă că artistul pare să aibă o perioadă foarte prolifică în carieră. Acesta ar urma să apară curând într-un rol principal într-un serial de comedie produs de Apple TV și inspirat de romanul Mr & Mrs American Pie, intitulat Palm Royale, în care le are drept colege de proiect pe câteva actrițe legendare, precum Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney, Leslie Bibb sau Carol Burnett. Din distribuție face parte și supermodelul Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford. Este primul proiect major de acest fel pentru Martin, care a jucat cel mai recent în producția lui Ryan Murphy, The Assasination of Gianni Versace, parte din proiectul American Crime Story, rolul Antonio D’Amico.

Actualul clip cu Ricky Martin apare în mijlocul știrilor legate de despărțirea cântărețului de fostul său partener, Jwan Yosef, cu care Martin a mărturisit public că are o relație în 2016. Cei doi s-au logodit în decursul aceluiași an, și s-au căsătorit aproape doi ani mai târziu, în secret. Pe 31 decembrie 2018, cuplul a anunțat că se bucură de venirea pe lume a primului lor copil, Lucia Martin-Yosef, care s-a născut pe 24 decembrie, ziua de naștere a lui Martin. În 2019 a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, Renn, Ricky Martin având alți doi copii din 2008, rezultați în urma unei sarcini a unei mame-surogat.

În ultimii ani Ricky Martin a fost acuzat în mai multe rânduri de agresiune sexuală, însă acuzațiile au fost găsite nefondate de tribunal.

Citește și:
Sienna Miller, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra. Actrița este însărcinată pentru a doua oară

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people