Tudor Ionescu, mărturisiri despre viața de familie și fiica lui, Ilinca: „M-aș bucura să fie mândră de mine”

Tudor Ionescu a vorbit despre viața de familie și fiica lui, Ilinca.

Tudor Ionescu, mărturisiri despre viața de familie și fiica lui, Ilinca: "M-aș bucura să fie mândră de mine"

Anamaria și Tudor Ionescu sunt împreună de mai bine de 19 ani. S-au căsătorit în anul 2014, iar în 2017 au devenit părinți. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ilinca, de care de fiecare dată vorbesc cu foarte multă mândrie. 

Tudor Ionescu este un tată implicat în creșterea fiicei sale. Cântărețul a mai povestit în trecut faptul că ține cont de Ilinca atunci când își alcătuiește programul cu Fly Project, numele sub care el a cunoscut succesul în muzică pe plan internațional. Artistul și soția lui, Anamaria, formează un cuplu solid, iar de-a lungul timpului au reușit să treacă peste momentele dificile din relația lor. 

Tudor Ionescu a vorbit recent despre viața de familie, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată pentru prima dată. Artistul a recunoscut faptul că a făcut o serie de transformări ce Ilinca, fiica lui, a venit pe lume, schimbări care s-au văzut în ceea ce privește stilul lui de viață. 

„M-am schimbat total când a venit Ilinca. Până să se nască Ilinca, aveam 104 kilograme și o viață nu foarte ordonată. Odată cu Ilinca, am zis gata. Mi-am dat seama că trebuie să fiu sănătos pentru fată. Trebuie fetei să nu-i fie jenă de tatăl ei și să fie mândră de el. Eu m-aș bucura să fie mândră de mine. De șase ani au început schimbările. Am slăbit, m-am dus mult prea jos la 54. Acum sunt la 80 și ceva și vreau să mai cobor puțin. (…) Tot Ilinca m-a făcut să fac ceva ce nu am făcut niciodată, să mă duc la sală”, a declarat Tudor Ionescu în cadrul unui interviu pentru catine.ro.

Tudor Ionescu a vorbit și despre relația specială pe care o are cu soția lui, Anamaria. Artistul a recunoscut că partenera lui de viață este prima persoană pe care o sună atunci când se confruntă cu o problemă.

„Și să vrea, nu cred că ar știi să fie falsă. Nu cred că poate. Chestia asta o face, pe lângă soția mea, de departe, și cel mai bun prieten. Pe ea o sun prima când mă bucur, când am o problemă. Tot ce vine de la Ana mă face să fiu cu picioarele pe pământ, să continui. Ana mă face să le iubesc din ce în ce mai mult, pe ea și pe fiica noastră, Ilinca.”

Tudor și Anamaria Ionescu formează o echipă în show-ul Power Couple România, difuzat de Antena 1 și prezentat de Dani Oțil. Artistul a mărturisit că emisiunea i-a dat ocazia să descopere detalii pe care până atunci nu le știa despre partenera lui de viață. 

„La Power Couple a ieșit Xena din Ana. A ieșit femeia fantastică din ea. Ea care nu înoată, ei îi e frică de apă. Am descoperit o mare înotătoare, scafandru. Nimeni din echipă nu știa că ea nu știe să înoate, ea aruncându-se într-o apă plină de curenți”, a adăugat Tudor Ionescu pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Sharon Stone dezvăluie pentru prima dată identitatea producătorului care a presat-o să întrețină relații intime cu un coleg de filmare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people