Tom Hiddleston și Zawe Ashton au devenit părinți

Actorul Tom Hiddleston și partenera lui, Zawe Ashton, au devenit părinți la câteva luni după ce s-au logodit.

Tom Hiddleston și Zawe Ashton au devenit părinți

Tom Hiddleston și Zawe Ashton au devenit părinți în secret, anunță publicația Page Six care citează Us Weekly. 

Vestea că Tom Hiddleston și Zawe Ashton și-au întâmpinat primul copil împreună a fost dezvăluită de către o sursă pentru Us Weekly, care a făcut o serie de declarații despre cei doi. „Tom și Zawe adoră să fie proaspeți părinți și sunt extrem de bucuroși. Au avut parte de problemele cu care se confruntă la început părinții și nu prea dorm, dar sunt încântați”, a precizat sursa. 

Zawe Ashton a dezvăluit în luna iunie că este însărcinată. Actrița și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă la premiera noului său film, Mr. Malcolms List, la New York. Actrița, care o joacă pe Julia Thistlewaite în filmul de epocă bazat pe romanul cu același nume, a impresionat cu apariția sa elegantă, însă atenția s-a concentrat asupra sarcinii deja vizibile. Vedeta a purtat o rochie aurie, fără umeri, semnată Sabina Bilenko Couture. Tom Hiddleston nu a fost prezent la premieră, însă Zawe Ashton a fost însoțită de colegele de scenă, Freida Pinto, Sope Dirisu, Theo James și Sianad Gregory, precum și de regizoarea Emma Holly Jones.

Foto: Profimedia

De asemenea, la începutul lunii iunie, Tom Hiddleston a confirmat că s-a logodit cu Zawe Ashton, după ce au apărut mai multe zvonuri. „Sunt foarte fericit”, a declarat el pentru Los Angeles Times pe 14 iunie, la trei luni după ce au stârnit zvonuri legate de logodnă la gala premiilor BAFTA 2022. Atunci, actrița a fost fotografiată purtând un inel cu diamant. Superbul inel a fost destul de greu de observat din cauza mânecilor lungi ale rochiei pe care actrița a ales să o poarte. 

Foto: Profimedia

Cu toate astea, prezentatoarea TV britanică AJ Odudu a postat pe Instagram Stories un selfie cu ea, Tom Hiddleston și Zawe Ashton. În imaginea publicată de ea, inelul celei din urmă era vizibil.

Foto: Instagram

Tom Hiddleston și Zawe Ashton au început să se întâlnească în 2019, după ce au jucat împreună în piesa Betrayal. În luna septembrie a anului 2021, ce doi au confirmat că formează un cuplu sosind împreună pe covorul roșu la Premiile Tony. 

Citește și:
Katy Perry, video viral pe rețelele de socializare din timpul unui concert: „E înfricoșător'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people