Tom Cruise, surprins în ipostaze romantice cu o vedetă din Rusia

Tom Cruise a fost văzut la o petrecere alături de un fost fotomodel rus.

Tom Cruise, surprins în ipostaze romantice cu o vedetă din Rusia

Tom Cruise a stârnit noi speculații referitoare la viața lui amoroasă. Actorul în vârstă de 61 de ani ar fi fost surprins, potrivit unor relatări, flirtând cu Elsina Khayrova, o vedetă rusă de 36 de ani, sâmbăta trecută, la o petrecere în Grosvenor Square din Londra.

Tom Cruise, surprins alături de Elsina Khayrova

Se pare că cei doi au apărut împreună la eveniment în jurul orei 21:00 și „au petrecut cea mai mare parte a nopții dansând” unul cu celălalt pe ringul de dans. „Erau de nedespărțit – sunt în mod clar un cuplu”, a declarat un invitat la evenimentul aproape în întregime rusesc pentru Daily Mail. „El părea să fie îndrăgostit de ea”. Sursa a spus că Tom Cruise era „foarte prietenos” și „tot era rugat să facă poze și refuza politicos”, astfel că DJ-ul „a trebuit să facă un anunț în limba rusă” că starul „nu vrea fotografii”.

Deși nu este clar ce a purtat vedeta din „Top Gun” la petrecere, Elsina Khayrova a sosit într-o rochie neagră fără bretele, cu volane de-a lungul decolteului în formă de inimă și cu o fundă uriașă cu bijuterii pe corset. Ea a asortat rochia cu dresuri negre și pantofi asortați, coafându-și părul lung și drept. Se pare că cei doi au plecat împreună de la petrecere spre dimineață.

Potrivit Daily Mail, Elsina Khayrova este un fost model și cetățean britanic, care a fost căsătorită anterior cu magnatul rus Dmitri Tsvetkov. Se pare că foștii soți au împărțit mai multe vile în Marea Britanie, fiecare în valoare de peste 20 de milioane de dolari, precum și proprietăți în Dubai și Cipru. De asemenea, ar fi deținut colecții de mașini, bijuterii și obiecte de artă în valoare de milioane de euro. 

Potrivit publicației, divorțul lor foarte dur a ținut prima pagină a ziarelor în vară, așa că nu este clar dacă despărțirea lor a fost finalizată. Dmitri Tsvetkov ar fi acuzat-o pe Elsina Khayrova că a ascuns bunuri substanțiale, inclusiv colecția de genți de un milion de dolari, în timp ce ea l-ar fi acuzat pe el că se află pe „lista celor mai căutați oameni de la Kremlin”.

Actorul s-a arătat interesat de Shakira

Între timp, Cruise a fost recent legat de colega sa de platou din „Mission Impossible”, Hayley Atwell, care a anulat în iulie „zvonurile ciudate de dragoste”. Cu două luni înainte, Page Six a relatat că nominalizatul la Oscar era „extrem de interesat să o cunoască” pe Shakira, după ce au fost văzuți împreună la Marele Premiu de Formula 1 din Miami.

La vremea respectivă, sursele au spus că între cei doi exista o „chimie”, cu toate acestea, se pare că nu a ieșit nimic substanțial din această potențială pereche.

Cruise a fost căsătorit cu Mimi Rogers din 1987 până în 1990, cu Nicole Kidman din 1990 până în 2001 și cu Katie Holmes din 2006 până în 2012. El este este tată pentru trei copii; alături de Kidman o are pe Bella, în vârstă de 30 de ani, și îl mai are pe Connor, în vârstă de 28 de ani, în timp ce cu Holmes o are pe Suri, în vârstă de 17 ani.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO III)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people