Tom Cruise și Elsina Khayrova s-ar fi despărțit. Motivul neașteptat pentru care ar fi pus punct relației

Tom Cruise s-ar fi despărțit de iubita sa, Elsina Khayrova, o vedetă de origine rusă, la câteva luni după ce au fost surprinși împreună în ipostaze romantice.

Tom Cruise și Elsina Khayrova s-ar fi despărțit. Motivul neașteptat pentru care ar fi pus punct relației

Tom Cruise s-ar fi despărțit de iubita sa, Elsina Khayrova, o vedetă de origine rusă, la câteva luni după ce au apărut primele zvonuri legate de relația lor. Actorul din Top Gun în vârstă de 61 de ani și Elsina, în vârstă de 36 de ani, care este fosta soție a oligarhului Dimitry Tsvetkov, s-ar fi întâlnit pentru prima dată în decembrie anul trecut, în timpul unei petreceri în Mayfair, unde au fost văzuți în ipostaze romantice. 

Tom Cruise și Elsina Khayrova s-ar fi despărțit după câteva luni de relație

Recent, au apărut informații potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit, la doar câteva zile după ce actorul i-ar fi cunoscut pe copiii ei. Se spune că Tom Cruise ar fi „răcit povestea de dragoste”, dar a vrut să rămână prieteni pentru că locuiesc în același bloc de apartamente din Londra.

„Să încheie lucrurile într-o notă proastă ar fi fost ciudat dacă s-ar fi întâlnit în lift. Nu există resentimente între ei, iar pentru Tom, relația lor pur și simplu și-a urmat cursul”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Elsina are un fiu și o fiică din căsătoria sa anterioară cu oligarhul rus Dimitry Tsvetkov. Elsina este fiica lui Rinat Khayrova, un important politician rus care are o avere estimată la 5 miliarde de lire sterline și este un aliat apropiat al președintelui Vladimir Putin. 

Vestea despărțirii lor vine după ce săptămâna trecută s-a raportat că actorul se „apropie din ce în ce mai mult” de Elsina și a petrecut în mod regulat nopți în apartamentul ei luxos din Londra, au declarat surse pentru MailOnline. Amândoi au participat recent la o cină de gală strălucitoare în sprijinul organizației caritabile London’s Air Ambulance la hotelul de cinci stele Raffles, unde Prințul William a fost invitat de onoare.

Cei doi au participat la un eveniment caritabil împreună

Elsina a postat fotografii și un videoclip în care apare într-o rochie de seară neagră superbă, în timp ce participa la gala London Air Ambulance Black and White, care a strâns 1,2 milioane de lire sterline. De asemenea, Tom Cruise a fost fotografiat stând de vorbă cu Prințul William, care și-a amintit în glumă alegerea sa vestimentară elegantă de la premiera din 2022 a filmului Top Gun: Maverick.

sursa: profimedia

Cei doi au sosit la evenimentul plin de glam separat, dar prietenii lor de atunci au spus că au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună, actorul fiind un vizitator obișnuit al apartamentului ei somptuos de 10 milioane de lire sterline din Knightsbridge.

O sursă a declarat pentru MailOnline că perechea a oficializat lucrurile, explicând: „Este bine cunoscut în cercul Elsinei că ea și Tom sunt într-o relație. Au devenit foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună, deoarece vor să-și păstreze intimitatea. Tom a înnoptat în apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă timpul împreună și, în ciuda averilor lor, fac multe dintre lucrurile pe care le fac cuplurile normale.”

Sursa a dezvăluit, de asemenea, că cei doi au luat cina în privat la o serie de restaurante exclusiviste din Londra și s-au bucurat de plimbări împreună prin Hyde Park, în timp ce erau deghizați.

Se crede că actorul de la Hollywood și Elsina s-au întâlnit pentru prima dată în decembrie anul trecut, în timpul unei petreceri în Mayfair, unde au fost văzuți în timp ce se sărutau. Un invitat a afirmat: „Erau de nedespărțit, în mod clar un cuplu. El părea să fie îndrăgostit de ea”.

Citește și:
Ce compromis profesional a făcut Lia Bugnar la propunerea fostului partener, Anghel Damian: „Toată lumea s-a șocat'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people