Tom Cruise, apariție rară alături de copiii pe care îi împarte cu Nicole Kidman. Prima fotografie a celor trei după 15 ani

Tom Cruise și cei doi copii ai săi, Connor și Bella, au participat la finalul anului trecut la un meci de hochei.

Tom Cruise, apariție rară alături de copiii pe care îi împarte cu Nicole Kidman. Prima fotografie a celor trei după 15 ani

O fotografie rară cu Tom Cruise și cei doi copii ai săi, Connor și Bella, a fost publicată recent pe rețelele de socializare. Poza a fost făcută la un meci de hochei din decembrie 2023 și împărtășită de fostul jucător NFL Derrick Brooks pe contul său de Instagram.

„Bună seară. Wow, uite cine a trecut pe la biroul meu înainte de meciul nostru [Tampa Bay Lightning] din seara asta! @tomcruise”, a scris fostul sportiv în vârstă de 51 de ani în descrierea imaginii în care apare alături de Tom Cruise, Bella, Connor și alte persoane.

Tom Cruise și Nicole Kidman s-au căsătorit în 1999 și au decis să pună capăt relației în 2001. Fostul cuplu a adoptat-o pe Bella în 1992, iar pe Connor trei ani mai târziu. După divorț, cei doi copii s-au distanțat de mama lor, dar au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom. Conform declarațiilor făcute chiar de către Nicole, acest lucru s-a datorat devotamentului pe care atât fostul său soț, cât și Bella și Connor îl au față de Biserica Scientologică.

Cruise mai are o fiică, Suri, în vârstă de 18 ani, din căsnicia cu Katie Holmes. Relația dintre cei doi s-a rupt tot din cauza faptul că actorul este un adept înfocat al scientologiei. Potrivit mai multor surse apropiate, Tom și Suri nu au mai vorbit de aproape un deceniu.

„Suri nu-și mai cunoaște tatăl și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Ea nu merge să-i vadă filmele și el nu are niciun rol în viața ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Pe 18 aprilie, Suri Cruise a împlinit 18 ani. Tânăra a fost surprinsă de ziua ei în New York purtând bluza iconică a lui Harry Potter, de culoare roșie-maronie, care a devenit populară în anii ’90. Suri și-a completat ținuta cu un rucsac mare din denim și pantofi sport negri din piele de căprioară.

În timp ce surse apropiate de Suri Cruise spun că aceasta încă își cântărește opțiunile în ceea ce privește viitoarea ei carieră, acestea notează că este foarte clară cu privire la un lucru: „Tom nu există pentru ea.”

Ziua de naștere a lui Suri rupe oficial toate legăturile rămase pe hârtie cu Tom. Deoarece a împlinit 18 ani, starul din Top Gun nu va mai fi obligat să plătească pensie alimentară pentru Katie, o sumă care se pare că se ridica la 400.000 de dolari pe an.

„Suri nu va avea niciun contact cu tatăl ei, în ciuda faptului că are 18 ani, și chiar dacă acesta ar suna, ea nu ar răspunde”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

Deși zvonurile despre apartenența actorului la cultul religios nu au încetat niciodată, cariera lui Cruise nu a avut de suferit, el continuând să fie și astăzi un star de primă mărime și una dintre cel mai bine plătite celebrități de la Hollywood. Totuși, reputația acestuia este afectată de multiplele scandaluri legate de scientologie, mai mulți foști membri ai acestei confesiuni ieșind cu declarații publice șocante privind practicile credincioșilor. Actrița Katie Holmes nu a făcut declarații publice clare referitoare la căsnicia ei cu Tom Cruise, după divorțul de acesta, și nici nu a vorbit despre ce crede fiica lor despre tatăl ei, însă a fost clar de-a lungul timpului că ea este cea care se ocupă în exclusivitate de creșterea acesteia.

Citește și:
Demi Moore, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum își petrece actrița vacanța

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people