Tom Brady și Irina Shayk stârnesc zvonuri legate de o relație. Reacția lui Gisele Bündchen: „Este ceva nou”

Tom Brady și Irina Shayk au fost surprinși în weekend la casa sportivului din Los Angeles.

Tom Brady și Irina Shayk stârnesc zvonuri legate de o relație. Reacția lui Gisele Bündchen: "Este ceva nou"

Tom Brady se bucură de o idilă „ocazională” cu supermodelul Irina Shayk, confirmă mai multe surse pentru Page Six. Fundașul retras din NFL, în vârstă de 45 de ani, și modelul și-au petrecut weekendul împreună la casa lui Brady din Los Angeles. Cei doi au fost fotografiați flirtând în Rolls-Royce-ul acestuia, dar și făcând o plimbare pe stradă.

Tom Brady și Irina Shayk, cel mai nou cuplu de vedete

Shayk, în vârstă de 37 de ani, este prima parteneră a lui Brady după divorțul său de supermodelul brazilian Gisele Bündchen. Ei s-au cunoscut în iunie la nunta fastuoasă a miliardarului moștenitor Joe Nahmad și a modelului Madison Headrick în Sardinia, unde printre invitați s-au mai numărat Leonardo DiCaprio și vedetele din tenis Serena și Venus Williams.

O sursă a declarat pentru Page Six că Brady, care a ieșit la întâlniri de când el și Bündchen s-au despărțit, a fost asaltat de prietenii lui Headrick la eveniment, inclusiv de Shayk.

„Este ceva nou și în acest moment este ceva total ocazional. Toate prietenele lui Madison sunt modele superbe și toate se dădeau la Tom, inclusiv Irina, dar se pare că ea a marcat golul.”, a precizat o sursă.

Reprezentanții lui Shayk au negat anterior că aceasta ar fi flirtat cu fundașul la petrecere, însă se pare că avansurile ei au dat roade. O altă sursă a spus că, deși modelul rus a pus ochii pe Brady la nuntă, cei doi „nu s-au cuplat” la momentul respectiv: „Tom nici măcar nu a vorbit prea mult cu Irina în acel weekend”.

Cu toate acestea, cei doi au păstrat legătura după evenimentul internațional, iar Brady a fost văzut când a luat-o vineri de la Hotel Bel-Air și a dus-o la casa lui din Los Angeles. Shayk a plecat de la locuința lui în jurul orei 9:30 dimineața a doua zi, pentru ca mai târziu Brady să o ia și să o ducă din nou la el acasă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @dopemgz2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady Fan Page (@bradysdailypage)

Cum a reacționat Gisele Bündchen

Bündchen, la rândul ei, a fost ocupată să-și sărbătorească cea de-a 43-a aniversare într-o excursie între fete în Argentina cu sora ei geamănă, fiica și nepoata sa, în timp ce fostul ei soț își petrecea weekend-ul cu Irina Shayk.

Gisele Bündchen se pare că nu este prea încântată de faptul că fostul ei partener, Tom Brady, a stârnit zvonurile legate de relația cu Irina Shayk. O sursă a declarat luni pentru TMZ că fostul model Victoria’s Secret nu este „deloc fericită” în legătură cu fotografiile în care fundașul retras din NFL pare confortabil cu Shayk în weekend. Cu toate acestea, o a doua sursă apropiată de Gisele a declarat pentru publicație că aventura dintre Brady și Shayk este „utilă pentru libertatea ei”.

Cea mai mediatizată relație a Irinei Shayk a fost cea cu Bradley Cooper, cu care o împarte pe fiica de 6 ani, Lea De Seine. Cei doi s-au întâlnit din 2015 până în 2019, când au decis să meargă pe căi separate, însă comunică deschis pentru a-și crește împreună copilul.

Brady, între timp, a fost căsătorit cu Bündchen timp de 13 ani, înainte de a divorța în octombrie 2022. Ei îi împart pe fiul Benjamin, în vârstă de 13 ani, și pe fiica Vivian, în vârstă de 10 ani.

Citește și:
10 remake-uri, care sunt considerate mai bune decât filmele originale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people