Ținutele alese de Carmen Iohannis pentru slujba de Înviere și prima zi de Paște catolic. Cum a atras atenția soția președintelui

Carmen Iohannis a atras atenția prin ținutele purtate cu ocazia festivităților de Paște.

Ținutele alese de Carmen Iohannis pentru slujba de Înviere și prima zi de Paște catolic. Cum a atras atenția soția președintelui

Klaus Iohannis, alături de soția sa Carmen Iohannis, au participat la slujba de Înviere pentru Paștele catolic, celebrată pe 30 martie 2024. Evenimentul a avut loc la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, iar ținuta purtată de Prima Doamnă a atras atenția tuturor. 

Carmen Iohannis a atras atenția prin ținutele sale

În noaptea de sâmbătă spre duminică, toți credincioșii romano-catolici au sărbătorit Paștele. Cuplul prezidențial a ales să petreacă sărbătorile pascale acasă, la Sibiu, și în acest an. Înainte de a intra în biserică, președintele Klaus Iohannis s-a oprit câteva minute în fața camerelor și le-a transmis o urare românilor. Prima Doamnă a fost mai rezervată și nu a făcut nicio declarație către jurnaliști, dar a atras atenția prin ținuta sa.

Klaus Iohannis și soția sa au participat la slujba de Înviere desfășurată la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime' din Sibiu sâmbătă seara. Președintele este de religie Luterană, în timp ce Carmen Iohannis este de religie romano-catolică. Înainte de a intra în biserică, șeful statului a transmis un scurt mesaj românilor.

La acest eveniment, cuplul prezidențial a optat pentru ținute speciale. Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, scurtă, pe care a asortat-o cu un palton gri. În plus, a completat ținuta cu o geantă și dresuri negre, pantofi cu toc și o eșarfă albastră. În schimb, Klaus Iohannis a preferat o ținută mai închisă, purtând un palton negru.

sursa: Captură Video

Klaus și Carmen Iohannis au participat și la slujba organizată în prima zi de Paște, la aceeași Biserică Romano-Catolică din Sibiu. De această dată, Prima Doamnă a ales să poarte un costum format din două piese alb și și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi crem închis. Accesoriile ținutei au inclus o geantă albă și o pereche de ochelari de soare negri.

sursa: Captură Video
sursa: Captură Video

„Hristos a înviat! tuturor creștinilor care sărbătoresc acum învierea Domnului. Sărbători fericite, liniștite, cu pace. Tuturor românilor le doresc zile frumoase”, a transmis Klaus Iohannis, înainte de a intra cu soția lui la slujbă.

Cu ce se ocupă soția președintelui României

Informațiile despre viața privată și financiară a lui Carmen Iohannis sunt adesea păstrate în privat, iar detalii specifice pot fi greu de obținut. Carmen Iohannis a fost cunoscută pentru meseria de profesor la un liceu din Sibiu, dar detaliile despre alte surse de venit sau afaceri personale pot să nu fie la fel de cunoscute sau publice.

Carmen Iohannis a fost întotdeauna o persoană discretă, evitând să-și expună excesiv viața privată. Cu toate acestea, câteva detalii au devenit cunoscute. Printre acestea se numără veniturile sale, care nu sunt deloc de neglijat. Potrivit declarației sale de avere, făcută publică la sfârșitul lunii mai pe site-ul Administrației Prezidențiale, Carmen Iohannis, în vârstă de 62 de ani, a obținut în 2022 mai multe venituri din închirierea proprietăților decât din salariu.

Potrivit Playtech.ro, soția lui Klaus Iohannis își desfășoară activitatea ca profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Din această poziție, în cursul anului trecut, a câștigat 41.283 de lei, adică un venit lunar de 3.440 de lei. Cu toate acestea, veniturile sale din închirierea proprietăților au fost mai substanțiale, indicând o performanță notabilă în acest domeniu. Mai exact, soția lui Klaus Iohannis a obținut în 2022 un total de 44.389 de lei din chirii, adică 3.700 de lei lunar.

Citește și:
Shiloh, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, decizie neașteptată pe fondul luptei pentru custodie

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people