Ținute neinspirate la Oscar 2024: cine a făcut alegeri greșite în marea seară a filmului?

Nu au fost multe ținute neinspirate la Oscar 2024, însă cele câteva care au ajuns pe covorul roșu ne-au demonstrat încă o dată că brand-ul sau banii nu contează decât într-o anumită măsură când vine vorba de stil.

Cine a purtat ținute neinspirate la Oscar 2024, te întrebi? Nu foarte multă lume, pentru că Oscarurile sunt de multă vreme un teren pe care se joacă la siguranță. Toate celebritățile au stiliști care pregătesc din timp fiecare detaliu al ținutelor, aproape toate au contracte lucrative cu marile case de modă, iar pentru un eveniment cu o asemenea vizibilitate sunt multe persoane care își dau tot interesul și fac eforturi considerabile pentru ca totul să fie perfect. Ceea ce nu înseamnă că perfecțiunea este deseori atinsă, ci mai degrabă că suntem lipsiți de plăcerea de a comenta ținute care să reflecte într-adevăr personalitățile și stilurile celor care le poartă.

Acestea fiind zise, avem o listă scurtă de ținute neinspirate la Oscar 2024, dar dintre ele unele sunt semnificative pentru că vin de la unele dintre cele mai în vogă și prestigioase case de modă ale momentului. Așa cum s-a dovedit, spre exemplu, rochia purtată de Ariana Grande. Este vorba despre o creație Giambattista Valli care nu este nici pe departe urâtă, ci doar prea flamboaiantă, prea roz, și prea voluminoasă pentru silueta minusculă a cântăreței, aproape înghițită de ceea ce pare a fi, de la distanță, un nor de vată de zahăr roz.

Din aceeași serie de ținute neinspirate la Oscar 2024 face parte și ținuta lui Emily Blunt. Nici aceasta nu este nici pe departe urâtă, cu bretelele plutind ceva centimetri deasupra umerilor demonstrând că abilitățile tehnice ale cusătoreselor, croitoreselor și specialistelor în broderie ale casei Schiaparelli sunt remarcabile. Însă nu ne-a plăcut iluzia de lenjerie dată de broderia din partea de jos a corpului. Blunt a fost ajutată în alegerea ținutei de aceeași stilistă cu care lucrează de 18 ani, Jessica Parker, care a explicat că au avut de decis între trei ținute iar alegerea finală a fost făcută doar cu câteva ore înaintea ceremoniei. Blunt a alăturat rochiei o serie de bijuterii din platină Tiffany & Co., împodobite cu diamante spectaculoase.

Acestor ținute neinspirate la Oscar 2024 li se alătură și rochia Elie Saab purtată de Hailee Steinfeld, proaspăt culeasă de pe podiumul pentru primăvară-vară 2024 al casei. Într-o nuanță verde/albastru mentă, cu partea de jos drapată, cu broderie pe corsaj și în jurul încheieturilor de la mâini, cu o bucată de material fluturând în jurul părții de sus a corpului, rochia nu este nefericită în sine, ci este pur și simplu prea mult.

Alte rochii care ne-au displăcut și care se califică drept ținute neinspirate la Oscar 2024? Ei bine, rochia asimetrică cu corset în culoare șampaniei și mănuși negre, purtată de Becky G., construcția albă cu mult prea multe tăieturi și broderii purtată de Elsa Pataky, precum și cea a lui Molly Sims. Rochia roz semnată de Georges Chakra, cu decolteul mult prea adânc, mult prea evidențiat de o serie de aplicații nu i-a făcut nici o favoare purtătoarei – și ne e greu să ne imaginăm că ar putea să arate bine pe cineva.

Regina King, în alte dăți o favorită pentru titlul de best dressed pe covorul roșu, nu a ales bine de această dată. Și nu pentru că rochia ei portocalie Atelier Versace ar fi fost urâtă, ci pentru că partea înfășurată în jurul gâtului părea să o stranguleze cu totul și dădea o senzație de disconfort.

Alte ținute neinspirate la Oscar 2024 au fost cele purtate de Kelly Ripa (o neconcordanță evidentă între styling-ul părului, machiaj etc.) și Tamsin Egerton, din aceleași motive. Tu ce părere ai despre ținutele de pe covorul roșu de la această ediție a premiilor?

Citește și:
Moda masculină la Premiile Oscar 2024

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people