Ținuta extravagantă cu care Rihanna a atras toate privirile. Cum a fost surprinsă artista alături de A$AP Rocky

Rihanna a uimit cu ultima sa apariție publică.

Ținuta extravagantă cu care Rihanna a atras toate privirile. Cum a fost surprinsă artista alături de A$AP Rocky

Rihanna a întors toate privirile într-o haină de blană cu animal print și o rochie mini asortată pentru o întâlnire cu A$AP Rocky în Beverly Hills, duminică. Mama a doi copii, în vârstă de 35 de ani, s-a inspirat din anii ’90, purtând o haină lungă cu imprimeu de tigru din colecția de toamnă 1999 a lui Roberto Cavalli, împreună cu o rochie asortată de la Dolce & Gabbana.

Rihanna a atras atenția cu o ținută extravagantă

Haina de blană extravagantă, care s-a vândut recent cu 17.200 de dolari pe piața de resale, este confecționată din blană de nurcă și are un guler șal confortabil. Rihanna a asortat haina cu o rochie cu dungi de tigru din colecția Dolce & Gabbana din primăvara anului 1996. De asemenea, artista a purtat dresuri negre sub rochia inspirată din anii ’60, care a fost purtată cândva de Kate Moss pe podium, adăugând tocuri negre și o pereche de ochelari de soare supradimensionați, în ciuda orei târzii.

sursa: profimedia
sursa: profimedia
sursa: profimedia

În ceea ce-l privește pe A$AP Rocky, acesta a arătat la fel de fermecător într-un costum închis, purtând ochelari de soare asortați pentru întâlnirea lor la cină.

Rihanna, care a dat naștere celui de-al doilea fiu, Riot Rose Mayer, în august, are o înclinație pentru paltoanele anilor ’90, cum ar fi puffer-ul Chanel vintage roz pe care l-a purtat pentru a-și dezvălui prima sarcină în 2022 sau look-ul Chanel cu blană falsă alb-negru din colecția de toamnă 1994 a designerului de la începutul acestui an pe care l-a purtat la începutul anului.

Cântăreața nu dezamăgește niciodată cu stilul ei street, iar în ultimele zile a afișat alte câteva ținute edgy pentru o întâlnire de seară. Cântăreața a purtat o bustieră neagră Philosophy din tulle cu pantaloni Balenciaga de 4.250 de dolari, cu tocuri ascuțite pentru a sărbători cea de-a 34-a aniversare a iubitului ei la New York, pe 4 octombrie, acoperindu-se cu o jachetă bomber Cecilie Bahnsen de 1.595 de dolari.

sursa: profimedia

Artista a născut a doua oară

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu o lună. Potrivit publicației The Blast, se pare că fondatoarea Fenty Beauty în vârstă de 35 de ani și rapper-ul în vârstă de 34 de ani și-au numit băiețelul Riot Rose Mayers. Numele neobișnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$AP, Riot, pe care a lansat-o la începutul acestui an. Conform certificatului de naștere obținut de publicație, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Rihanna și-a ținut sarcina ascunsă până la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului arătându-și burtica în creștere într-o salopetă roșie, confirmând ulterior că așteaptă cel de-al doilea copil.

„La ce naiba mă gândeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue în luna următoare despre decizia de a cânta în timp ce era însărcinată. Creatoarea Fenty Beauty a explicat că a fost de acord să participe la spectacol la scurt timp după ce a născut primul ei copil, RZA, în mai 2022, amintindu-și că a fost „atrasă de provocare.”

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people