Timothee Chalamet reacționează în urma imaginilor virale cu Selena Gomez de la Globurile de Aur

Timothee Chalamet a pus capăt zvonurilor apărute după controversata discuție dintre Selena Gomez și prietenele ei de la Globurile de Aur.

Timothee Chalamet reacționează în urma imaginilor virale cu Selena Gomez de la Globurile de Aur

Timothee Chalamet a pus capăt zvonurilor potrivit cărora iubita lui, Kylie Jenner, nu o place pe Selena Gomez, după ce o sesiune de bârfe controversate la Globurile de Aur 2024 a stârnit speculații. Starul din „Wonka”, în vârstă de 28 de ani, i-a spus unui paparazzo de la TMZ în timp ce se plimba cu un amic în Beverly Hills, California, luni seară, că vedeta din „Kardashians”, în vârstă de 26 de ani, nu are nicio problemă cu actrița din „Only Murders in the Building”, în vârstă de 31 de ani.

Timothee Chalamet a dezvăluit cum se înțelege cu Selena Gomez

Când a fost întrebat dacă este „cool” în privința Selenei Gomez, cu care a jucat în 2019 în comedia romantică „A Rainy Day in New York”, Chalamet a răspuns: „Da, bineînțeles”. Starul din „Don’t Look Up”, care era îmbrăcat într-un hanorac negru și părea că încearcă să își ascundă identitatea, părea consternat că i-a fost descoperită acoperirea.

@jessthereporter Replying to @Brooke Timothee speaks out on Kylie and Selena drama #timotheechalamet #kyliejenner #selenagomez ♬ original sound – Jess Lucero

„Care sunt șansele?”, a întrebat el cu voce tare, în timp ce paparazzo îl urmărea câteva străzi.

Interviul spontan vine chiar în momentul în care internetul încerca să descifreze ce le-a spus Selena Gomez prietenelor sale, Taylor Swift și Keleigh Sperry în timpul unei pauze publicitare la Globurile de Aur de duminică.

Camerele de filmat de la gala de decernare a premiilor au surprins discuția, iar fanii de pe internet au crezut că artista le-a spus prietenelor ei: „Am cerut o poză cu el, iar Kylie a spus nu”. Swift, în vârstă de 34 de ani, a putut fi văzută cu o față șocată de această dezvăluire, iar Sperry, în vârstă de 31 de ani, a fost auzită întrebând: „Cu Timothee?”.

sursa: profimedia

Jeremy Freeman, expert în cititul pe buze, a confirmat luni pentru Page Six că el crede că Gomez a spus: „Nu a vrut o poză cu mine. A spus nu”. Cu toate acestea, o sursă apropiată de fosta vedetă Disney a negat că vorbea despre Chalamet și Jenner.

De asemenea, persoana din interior a insistat asupra faptului că Gomez „nu a văzut niciodată” și nici nu a vorbit cu cuplul, care a stârnit primele zvonuri de întâlnire în aprilie 2023, și „nu s-a dus niciodată la ei și nu le-a cerut o fotografie”. Nu este clar ce versiune a poveștii vor crede fanii, dar Kylie Jenner și Selena Gomez au un trecut complex.

Kylie Jenner și Hailey Bieber, acuzate de comentarii răutăcioase la adresa Selenei Gomez

Kylie Jenner este de mult timp prietenă bună cu Hailey Bieber, care este căsătorită cu fostul iubit al artistei, Justin Bieber. La începutul anului 2023, Jenner și Hailey, în vârstă de 27 de ani, au fost implicate într-o dramă online, deoarece fanii au crezut că au postat un Instagram Story în care făceau glume la adresa Selenei Gomez.

Totul a început pentru că prezentatoarea emisiunii „Selena + Chef” a postat un videoclip pe TikTok cu sprâncenele ei și a spus: „Mi-am laminat din greșeală prea mult sprâncenele”. Câteva ore mai târziu, vedeta din „Keeping Up With the Kardashians” a împărtășit un selfie și a scris lângă propriile sprâncene: „a fost un accident ?????”. Ea a postat apoi și fotografii cu prim-planul sprâncenelor ei și ale lui Hailey, ceea ce a stârnit reacții negative.

Jenner a susținut prin intermediul unui comentariu TikTok la momentul respectiv, că „acest lucru este exagerat. Nici o aluzie față de Selena vreodată și nu am văzut postările ei de sprâncene! Voi faceți ceva din nimic. Acest lucru este o prostie”.

Citește și:
Confesiunea cutremurătoare făcută de Anca Lungu: „Au trecut 365 de zile de când mi-am pierdut cel de-al 3 lea copil'

foto: profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people