Timothee Chalamet, declarații surprinzătoare despre prima apariție în public cu Kylie Jenner

Timothee Chalamet a vorbit despre concertul susținut de Beyonce în LA, când a fost surprins în ipostaze tandre alături de Kylie Jenner.

Timothee Chalamet, declarații surprinzătoare despre prima apariție în public cu Kylie Jenner

Timothee Chalamet și Kylie Jenner și-au făcut publică idila în luna septembrie a acestui an, când au fost fotografiați împreună la spectacolul susținut de Beyonce în Los Angeles. Vedeta reality show-ului The Kardashians în vârstă de 25 de ani și actorul în vârstă de 27 de ani au fost văzuți sărutându-se la SoFi Stadium din Inglewood, într-un clip distribuit pe rețelele de socializare, la cea de-a treia și ultima oprire a turneului LA Renaissance.

Într-un nou interviu, acordat recent pentru MTV, Timothee Chalamet a vorbit despre acel moment, mărturisind că i-a fost „greu să fie prezent” la show-ul susținut de Beyonce. Actorul a fost întrebat care a fost concertul său preferat din 2023, însă într-o primă faza nu și-a adus aminte să fi participat la vreun spectacol. Apoi, a început să zâmbească, rememorând momentul viral cu Kylie Jenner. Timothee Chalamet a declarat că show-ul lui Beyonce a fost „grozav”, însă a recunoscut că a fost „greu să fiu prezent”.

Zvonurile despre o posibilă relație între Kylie Jenner și Timothee Chalamet au început să apară în luna aprilie, presa arătând că antreprenoarea în vârstă de 25 de ani, care a devenit miliardară din afacerea ei cu produse de machiaj, ar fi interesată de actorul în vârstă de 27 de ani, care a ajuns un preferat al publicului și al criticilor după ce a jucat în Call Me By Your Name. Însă fanii actorului nu sunt neapărat fericiți de alegerile acestuia. „Kylie Jenner și Timothee Chalamet într-o relație… se simte ca atunci când acei doi oameni din liceu care nu au interacționat niciodată sunt dintr-odată împreună la 6 ani după absolvire”, a comentat un fan pe Twitter. Alt utilizator a scris: „pur și simplu nu pot procesa această informație.”

Un blog a raportat faptul că cei doi au început să se vadă încă din ianuarie, curând după despărțirea lui Jenner de fostul său partener, Travis Scott. Timothee Chalamet și Kylie Jenner au fost zăriți flirtând la prezentarea lui Jean-Paul Gaultier de la Săptămâna Modei de la Paris.

În septembrie, Timothee Chalamet și Kylie Jenner au fost surprinși la Paris, unde au participat la ziua de naștere a artistei Rosalia. Ieșirea romantică a avut loc la doar câteva săptămâni după ce cuplul a fost văzut sărutându-se și îmbrățișându-se la US Open.

„Comunică foarte bine unul cu celălalt, ceea ce face ca această relație să pară mai reală decât tot ceea ce se întâmplă în public. Cred că este un lucru real”, a declarat o persoană din interior pentru Page Six la acea vreme.

Kylie Jenner împarte doi copii cu fostul său partener, Travis Scott: Stormi, în vârstă de 5 ani, și Aire, în vârstă de un an. Cei doi au început să se întâlnească în 2017, iar fondatoarea Kylie Cosmetics a născut-o pe Stormi în anul următor. Cuplul s-a despărțit în octombrie 2019, dar s-a reunit în februarie 2020, înainte de a se despărți din nou în timpul sărbătorilor din decembrie 2022.

Între timp, Timothee Chalamete a avut relații cu femei celebre, precum Lily-Rose Depp, Eiza Gonzalez și Lourdes Leon. Actorul nu a mai fost oficial într-o relație de la despărțirea de Eiza Gonzalez, în 2020.

Citește și:
De ce s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Gerard Pique. Detalii neașteptate au fost dezvăluite

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people