Tily Niculae, mărturisiri sincere despre perioada dificilă prin care trece: „Nu știu dacă voi avea vreodată puterea să vă povestesc”

Tily Niculae a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut cu unul dintre copiii săi.

Tily Niculae, mărturisiri sincere despre perioada dificilă prin care trece: "Nu știu dacă voi avea vreodată puterea să vă povestesc"

Tily Niculae a transmis că se confruntă cu cea mai dificilă etapă a vieții sale. Actrița a împărtășit cu fanii din mediul online fragmente din gândurile și emoțiile sale. Vedeta a recunoscut că încă nu știe dacă va reuși vreodată să împărtășească public ceea ce a experimentat alături de unul dintre cei doi copii ai săi, însă a oferit câteva detalii despre perioada dificilă.

Tily Niculae, despre perioada dificilă din viața ei

Tily Niculae este mama a doi copii, Sofia și Radu, rezultatul căsătoriei sale cu Dragoș Popescu. Actrița a exprimat în social media că, în premieră, trăiește o etapă cu adevărat dificilă. Cu toate acestea, pentru binele copiilor săi, vedeta își menține o atitudine optimistă. Tily Niculae este recunoscătoare față de cei care o susțin și o urmăresc constant pe rețelele de socializare, și care au remarcat că trece printr-o perioadă mai puțin bună.

„Este pentru prima oară când simt că am o perioadă grea. Nu știu dacă voi avea vreodată puterea să vă povestesc prin ce am trecut alături de unul dintre copiii noștri. Momentan mi se pare că vorbesc despre povestea altcuiva. Știu, cred, chiar cred că numai ancorarea în realitate și acceptarea mă va ajuta să fiu bine. Să le fiu «bine». Însă momentan nu mai fac ceea ce trebuie. Fac ceea ce simt. Și o să fac… atât cât simt! Vă mulțumesc pentru că «ați simțit» că ceva nu este #therightway (n.red.: bine). Nu este, dar tot eu am învățat că nimic nu rămâne definitiv”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

În numai câteva ore de la publicarea sa, postarea actriței a strâns sute de like-uri și zeci de mesaje de susținere. Printre acestea, se evidențiază și unul de la Livia Graur, cunoscuta prezentatoare a știrilor de la Prima TV, care a scris: „O să fie bine.” 

Cum se înțeleg vedeta și soțul ei

Tily Niculae și partenerul ei de viață, Dragoș Popescu, trăiesc o căsnicie fericită din 2011 și se bucură de prezența a doi copii adorabili, un băiat și o fată. Într-o dezvăluire, actrița a împărtășit despre dificultățile pe care le întâmpină în viața lor de zi cu zi. Tily Niculae a recunoscut că viața ei este plină de agitație, încercând să jongleze cu rolul de mamă, cu cariera profesională și cu spațiul personal.

„E un mix de de toate, pentru că așa îmi doresc eu să fie, dar la bază stă omul, deoarece asta este cel mai important și rolurile astea pe care mi le-am asumat. Este frumos, este și challenge așa, fiindcă de multe ori nu am timp pentru mine. 90% este atenția pentru copii”, a declarat vedeta, potrivit Spynews.

Tily Niculae a mărturisit că a aniversat 18 ani de relație cu soțul ei, Dragoș Popescu și 13 ani de căsnicie. Vedeta a mărturisit că, deși sunt extrem de diferiți, se completează perfect reciproc.

Citește și:
De ce Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people