Tily Niculae, dezvăluiri inedite despre căsnicia sa: „E haosul nostru”

Tily Niculae a vorbit deschis despre căsnicia cu soțul ei și cum trec peste momentele dificile din relație.

Tily Niculae, dezvăluiri inedite despre căsnicia sa: „E haosul nostru”

Tily Niculae și partenerul ei de viață, Dragoș Popescu, trăiesc o căsnicie fericită din 2011 și se bucură de prezența a doi copii adorabili, un băiat și o fată. Într-o dezvăluire recentă, actrița a împărtășit despre dificultățile pe care le întâmpină în viața lor de zi cu zi. Tily Niculae a recunoscut că viața ei este plină de agitație, încercând să jongleze cu rolul de mamă, cu cariera profesională și cu spațiul personal.

Tily Niculae, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoș Popescu

Vedeta a oferit mai multe detalii despre căsnicia cu soțul ei, Dragoș Popescu. Tily Niculae a descris relația lor ca fiind „un mix de de toate' și și-au asumat rolurile pe care le au. Deși nu este tot timpul ușor, actrița se declară o femeie foarte fericită.

„E un mix de de toate, pentru că așa îmi doresc eu să fie, dar la bază stă omul, deoarece asta este cel mai important și rolurile astea pe care mi le-am asumat. Este frumos, este și challenge așa, fiindcă de multe ori nu am timp pentru mine. 90% este atenția pentru copii”, a declarat vedeta, potrivit Spynews.

Tily Niculae a mărturisit că a aniversat 18 ani de relație cu soțul ei, Dragoș Popescu și 13 ani de căsnicie. Vedeta a mărturisit că, deși sunt extrem de diferiți, se completează perfect reciproc. De asemenea, vedeta a vorbit despre dorința de a profita de fiecare moment frumos pe care îl au împreună și a dezvăluit că nu dorește să regrete mai târziu că ar fi putut să acorde mai multă atenție anumitor aspecte.

„Am împlinit 13 ani de căsnicie și 18 ani de când suntem împreună, deci nu-mi vine să cred. La noi e haos, dar e haosul nostru și cât va fi să fie, vreau să fie frumos și când nu va mai fi, nu vreau să trăiesc și să zic că puteam să fac și să am grijă mai mult la aspectul respectiv. Noi suntem complet diferiți, el este un om exact, eu sunt haos, dar cred că ne completăm. Am trecut prin cumpene și cred că vor mai fi. Cred că toată viața am avut, pentru că cel mai ușor este să renunți, dar degeaba vrei să renunți dacă celălalt nu este implicat și nu te trage înapoi. Asta am fost la noi, de fiecare dată am fost acolo”, a mai adăugat actrița.

Actrița a pierdut trei sarcini

Tily Niculae și-a deschis sufletul și a împărtășit unele momente care au lăsat o amprentă profundă asupra ei. Cunoscută pentru interpretarea sa din serialul „La bloc”, actrița a devenit mamă a doua oară în plină pandemie de COVID-19, în martie 2020. Înainte ca fiul ei, Radu, să vină pe lume, a trecut prin durerea pierderii a trei sarcini.

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă. Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: ‘Și ce ne facem?’. Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a povestit Tily Niculae în lacrimi în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu, transmite wowbiz.ro

Citește și:
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre botezul mezinei sale. Când și unde va avea loc marele eveniment

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people