Theo Rose și Horia Brenciu, imagini inedite din culisele noului sezon Vocea României: „Avem o echipă de nebuni”

Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă și în sezonul 12 al emisiunii Vocea României.

Theo Rose și Horia Brenciu colaborează din nou în sezonul 12 al emisiunii Vocea României, având ambiția de a câștiga trofeul cu unul dintre concurenții lor. Artista a vorbit deschis despre echipa formată împreună cu colegul ei de breaslă, pe măsură ce filmările avansează.

Theo Rose și Horia Brenciu, ipostază inedită

Alături de Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și echipa formată din Theo Rose și Horia Brenciu, jurații sunt hotărâți să adune cele mai impresionante voci în echipele lor. Competiția va fi acerbă, fiecare luptând să își atragă cei mai talentați concurenți, cu speranța de a câștiga marele premiu în acest sezon.

Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, Theo Rose își informează constant fanii despre progresul filmărilor. Ea a dezvăluit că echipa formată împreună cu Horia este deja în plină activitate. În plus, cei doi au lansat un cont de Instagram dedicat emisiunii și echipei lor, unde vor împărtăși momente din culisele show-ului.

„Voiam să vă spun că am creat o pagină de Instagram a echipei noastre. Vă invit să dați un follow la @horia.roz pentru momentul în care vom începe să vă bombardăm cu momente de la repetiții și filmări. Ca în fiecare an… avem o echipă de nebuni. O să vă placă!”, a scris Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Cei cinci antrenori de la Vocea României au făcut un salt înapoi în timp, îmbrăcați în costume strălucitoare care evocă stilul elegant al epocii victoriane, inspirat de popularul serial Netflix „Bridgerton'.

„Conceptul de anul acesta este legat de ‘Dă muzica mai tare’, sub conceptul general ‘Doar muzica contează’. Ne-am gândit cum să dramatizăm ideea de 'dă muzică mai tare' și faptul că muzica schimbă lumea, schimbă cu totul personajele și modul în care suntem în acel moment. Și atunci am făcut legătura aceasta între trecut și prezent. Și trecutul l-am dus într-un foarte trecut. Undeva, printr-un secol 18, sfârșit de perioada victoriană. Am luat ca referință serialul Bridgerton… Astfel, în momentul în care dai muzica mai tare și oamenii se distrează și încep să simtă muzica, lucrurile se schimbă cu totul. Și am făcut această trecere de la trecut la prezent pe scena Vocea României. De fapt, este o dramatizare a puterii de schimbare a muzicii”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director pentru ProTV.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă! Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Foarte mulți sunt curioși să afle cum a ajuns, de fapt, Theo Rose să facă parte din juriul show-ului Vocea României. Acum ceva timp, când a fost invitată în podcast-ul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, artista a spus cum a fost pentru ea castingul de la emisiune. Cântăreața a mărturisit că nu se aștepta să fie chemată la casting.

„Așa am ajuns la Vocea României. M-am dus într-o glumă la casting. Neimagindu-mă nicio secundă pe un scaun la Vocea. Fiind întrebată în podcastul lui Horia Brenciu dacă aș accepta să fac parte din juriu… m-a întrebat cu câteva luni înainte de a fi chemată la casting. ‘Dacă te-ar suna mâine cineva și ți-ar propune să fii în juriu la Vocea României, ce ai zice?’ Zic ‘nu.'”

Theo Rose a mai spus că la casting au venit foarte multe nume cunoscute din industria muzicală din România.

„Acolo n-ai cum să fii doar pedagog. Tu trebuie să livrezi, să fii dispus să livrezi o energie, să fii spontan, să dai niște chestii pentru publicul de acasă, oamenii să fie motivați să urmărească. La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenți la casting. PRO TV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii. Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chestia asta, indiferent că ți-e rău, că ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect

Ce ține de concurenți, „Vocea României” poate fi o rampă de lansare, pentru fiecare dintre ei. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că ține foarte mult și de concurenți. Datoria noastră este să ajungem până în etapele finale cu cei care merită, cu cei mai buni dintre ei. Mai departe este datoria oamenilor să-i susțină. Lăsând la o parte show-ul „Vocea României”, chiar și după”, a mai spus Theo Rose în podcastul „Vin de-o poveste.”

foto: Arhiva ELLE

Citește și: Ce crede Sânziana Negru despre Laura Giurcanu, colega ei de la America Express, după terminarea competiției: „Cea mai bătăioasă și ambițioasă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people