Theo Rose și Anghel Damian, surprinși în ipostaze romantice. Cum petrec cei doi în Dubai

Theo Rose și Anghel Damian au împărtășit gesturi romantice în timpul vacanței din Dubai.

Theo Rose și Anghel Damian, surprinși în ipostaze romantice. Cum petrec cei doi în Dubai

Theo Rose și Anghel Damian au ales să își petreacă vacanța în Dubai, unde se distrează de minune la festival. Contrar așteptărilor, cei doi s-au afișat foarte afectuoși unul față de celălalt în public. De obicei, cântăreața și regizorul preferă să își păstreze relația de dragoste departe de privirile indiscrete.

Theo Rose și Anghel Damian, gesturi romantice în vacanță

Recent, artista de 26 de ani a dezvăluit că plănuiește să plece în vacanță, o practică obișnuită printre artiști la începutul anului, după o perioadă agitată de Sărbători. Ea și partenerul ei au optat pentru Dubai ca destinație, un loc preferat în acest an de multe personalități din industria de divertisment românească.

sursa: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian sunt recunoscuți ca fiind unul dintre cuplurile adorate din showbiz, dar aleg să își păstreze relația de dragoste departe de lumina reflectoarelor, evitând să împărtășească cu fanii detalii sau imagini ale vieții lor împreună. Cu toate acestea, într-o rară ocazie, artista a decis să împărtășească pe rețelele sociale un scurt videoclip în care apare alături de partenerul ei într-un moment de afecțiune.

La festivalul Untold, Theo Rose a petrecut timp și alături de Ștefania și Speak, cu care se pare că s-a distrat nemaipomenit. Artista a împărtășit pe InstaStory mai multe imagini de la eveniment, iar una dintre ele a reușit să surprindă în mod special pe admiratorii săi. Fotografiile o prezintă pe Theo Rose îmbrățișându-se și dansând cu Anghel Damian. În timp ce artista privește spre telefon, afișează un zâmbet fericit. Într-un instantaneu, regizorul o sărută, un moment capturat de camera foto.

Cum a reacționat regizorul când a aflat că va deveni tată

Deși Anghel Damian alege să își mențină viața personală departe de atenția publică, Theo Rose uneori împărtășește detalii private. Invitată la un podcast, artista a descris reacția partenerului său când a descoperit că urmează să devină tată, la doar câteva luni după începutul relației lor.

„Am avut un gol în stomac, nu am știut cum să mă simt în legătură cu asta. Am avut nevoie de câteva ore, am stat un pic în piscină singură să mă gândesc cum mă simt eu în legătură cu asta. Dacă sunt pregătită, cum o să fie, ce o să fie, să îmi fac un scenariu. Până mi-am dat seama că lucrurile trebuie lăsate să se întâmple”, a declarat Theo Rose în podcastul moderat de Anamaria Prodan.

Pe de altă parte, Anghel Damian a primit vestea cu entuziasm și emoție profundă.

„Anghel, în schimb, a fost mult mai luminos în legătură cu situația lui. Îi dăduseră lacrimile când am ieșit cu testul. Doar că nu a îndrăznit să se exteriorizeze pentru că nu știa cum mă simt eu. Așa că mi-a dat puțin timp să mă gândesc. Nu era ca și cum aș fi făcut ceva, nu aș fi făcut întrerupere de sarcină, era o chestie doar de interior, să îmi revin”, a completat artista.

Sasha Ioan s-a născut în iunie 2023, marcând venirea pe lume a primului lor copil. De atunci, Theo Rose și partenerul ei sunt în culmea fericirii și se dedică total creșterii copilului.

Citește și:
Salma Hayek și Francois-Henri Pinault au sărbătorit 15 ani de căsnicie. Ce mesaj emoționant i-a transmis actrița soțului ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people