Theo Rose și Anghel Damian, emoționați până la lacrimi în urma unei experiențe unice: „Am trecut prin toate stările”

Theo Rose și Anghel Damian au trecut printr-o experiență de-a dreptul impresionantă, ce i-a emoționat până la lacrimi.

Theo Rose și Anghel Damian, emoționați până la lacrimi în urma unei experiențe unice: „Am trecut prin toate stările”

Theo Rose este o artistă foarte activă în mediul online și îi împărtășește fanilor săi multe momente din viața sa. Recent, cu ochii în lacrimi, artista a făcut câteva mărturisiri despre o experiență emoționantă trăită împreună cu Anghel Damian la un concert care i-a lăsat fără cuvinte.

Theo Rose, impresionată până la lacrimi

Theo Rose a mărturisit recent fanilor săi că și-a îndeplinit un vis de-o viață. Ea a fost la concertul idolului său, Jessie J. Artista a fost din nou cucerită de starul ei preferat și a dorit să transmită o lecție importantă urmăritorilor săi. Aceasta i-a sfătuit pe internauți să aleagă bine modelele lor și să nu își consume timpul cu personaje din mediul online care nu îi inspiră. Theo Rose a ales cu grijă idolul său și a fost impresionată până la lacrimi de prestația lui Jessie J.

„V-am zis că am fost aseară la Jessie J la concert. Bă, atâta am înțeles, adică eu cu asta am plecat, ăsta e cel mai important lucru cu care am plecat și pe care mi-am dorit să vi-l spun. Aveți grijă ce idoli vă alegeți, pe cine vă irosiți timpul ăsta petrecut online, că mare parte din el e un timp irosit, chiar și la mine, eu stau o grămadă pe dracu ăsta de telefon. Dar dacă e ceva ce nu o să regret niciodată e că în copilărie am petrecut săptămâni întregi studiind-o pe Jessie J, căutând absolut orice material cu ea existent online…„, le-a spus Theo Rose internauților.

Theo Rose a dezvăluit că spectacolul lui Jessie J a fost de-a dreptul fabulos și a trecut prin toate stările posibile. Pe lângă faptul că și-a întâlnit idolul, cântăreața a simțit o conexiune specială cu acesta, mai ales că ambele sunt însărcinate. În plus, momentul în care cântăreața celebră a interpretat o melodie pentru copilul ei a fost atât de emoționant încât Anghel Damian și Theo Rose au izbucnit în lacrimi.

„Bă, aseară am trecut prin toate stările cu ea împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, adică mândră rău. N-am auzit așa performance live, improvizat, adică erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. Atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Eu sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales, asta zic. Pentru mine a fost mereu cea mai tare. Și așa rămâne. Toți ne găsim într-o lume un om pe care să-l iubim, admirăm, pe care să-l urmăm în unele privințe și care să ne inspire. Ea e omul meu și al tuturor oamenilor. I-a scris o piesă copilului ei. Plângeam și eu și Anghel„, a mai spus Theo Rose.

Citește și:
Shakira, noi declarații dure despre conflictul cu Gerard Pique: „Am fost dependentă emoțional'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people