Theo Rose, noi mărturisiri despre nunta secretă cu Anghel Damian. Ce a dezvăluit artista despre verighete: „Ceva care să se potrivească cu noi”

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret.

Theo Rose a dezvăluit recent că s-a căsătorit în secret cu Anghel Damian. Artista și regizorul au devenit părinți pentru prima dată în vara anului 2023. Cei doi au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan.

Theo Rose și Anghel Damian sunt discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Cei doi își trăiesc relația departe de ochii publicului. Până acum, artista și regizorul nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiului lor, Sasha, preferând să îi protejeze intimitatea.

Theo Rose, primele detalii despre nunta cu Anghel Damian

Anunțul că Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret a luat prin surprindere pe toată lumea. Artista a fost cea care a oferit primele detalii despre eveniment. 

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru CANCAN.RO.

Theo Rose, noi declarații despre nunta cu Anghel Damian

Theo Rose a făcut noi confesiuni despre nunta cu Anghel Damian. Cântăreața a precizat faptul că atât cununia civilă, cât și cea religioasă au avut loc în aceeași zi. 

„Da, repede, în 3 ore eram gata. Am mai făcut un grătar încă 2 ore. Și în 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn”, a spus Theo Rose pentru cancan.ro

Artista și partenerul ei, Anghel Damian, și-au ales singuri verighetele. Cei doi au optat pentru bijuterii simple, dar rafinate. 

„Eu împreună cu prietena mea marketing managerul de la această companie. Am discutat de unde putem să ne luăm niște verighete. Noi ni le-am ales. Am ales ceva care să se potrivească cu noi. De exemplu, eu nu prea sunt așa, de zi cu zi, dacă plec de acasă, n-am timp să-mi pun bijuterii. Și atunci m-am gândit la ceva care să meargă la absolut orice tip de outfit și pentru mine și pentru el. Adică să fie ceva discret și cu toate astea să aibă personalitate. N-am mai gravat. Cred că n-a mai fost timp.”

Theo Rose a dezvăluit și pe cine au ales drept nași.

„Sunt niște oameni pe care noi îi vedem exemplari pentru noi, niște prieteni de familie. Sunt minunați.”

La o zi după ce a dezvăluit că s-a căsătorit cu Anghel Damian, artista și-a surprins fanii cu câteva imagini speciale de la eveniment. Theo Rose a optat pentru o rochie de mireasă elegantă, cu broderii fine la nivelul mâinilor, al bustului și pe partea superioară a fustei. Rochia purtată de Theo Rose a costat 360 de dolari, aproximativ 1.645 de lei.

„Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”, a scris cântăreața în descrierea imaginilor.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre momentul în care a aflat că Victor Cornea are un băiețel. Ce a povestit artista: „Bănuia că, eu având doi copii…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people