Theo Rose, noi dezvăluiri la două săptămâni după ce a născut un băiețel: „Nu apuc să dorm”

Theo Rose a oferit detalii inedite despre rolul de mamă, la două săptămâni după ce a născut.

Theo Rose, noi dezvăluiri la două săptămâni după ce a născut un băiețel: "Nu apuc să dorm"

Theo Rose a împărtășit experiența ei în rolul de mamă la două săptămâni după naștere. Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, a atins deja greutatea de patru kilograme și este un copil foarte cuminte. Artista a oferit mai multe detalii despre timpul petrecut cu cel mic și cum se descurcă în noua ipostază de părinte.

Theo Rose, dezvăluiri la două săptămâni de la naștere

Prin intermediul unei transmisiuni video, Theo Rose a participat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. În timp ce îi povestea prezentatorului despre experiența ei ca mamă, vedeta îl alăpta pe Sasha Ioan, care tocmai s-a trezit după un somn de două ore. Cântăreața a povestit că deja l-a dus la părinții ei, unde s-a odihnit cât s-a putut.

„Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam!”, a povestit Theo Rose, conform protv.ro.

De asemenea, cântăreața a spus deschis faptul că a avut de-a face cu lipsa somnului în numeroase ocazii. Vedeta afirmă că momentan nu reușește să se sincronizeze cu bebelușul său, iar uneori se simte epuizată. Ba mai mult, artista are și foarte multe treburi casnice. Cu toate acestea, Theo Rose se declară o femeie norocoasă pentru ajutorul celor dragi.

Din punctul de vedere al oboselii. Nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el. O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă. Am parte de ajutor, de susținere. Prietenii, familia, toată lumea este alături de mine, dar înțeleg și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere. Are 4 kilograme deja”, a declarat Theo Rose.

Referitor la întoarcerea ei pe scenă, Theo Rose a declarat că își va continua proiectele, în timp ce partenerul ei, Anghel Damian, va finaliza filmările pentru serialul „Clanul”, având astfel mai multă grijă de micuț.

„Anghel este și el fericit. Așa cum ne-am organizat cu perioada asta, el încă mai are câte ceva de filmat pentru Clanul, sezonul 3. Ne-am organizat astfel încât, până încep eu treaba, să se elibereze el cu programul, iar apoi să petreacă el mai mult timp cu Sasha”, a completat artista.

Pe platformele de socializare, Theo Rose a distribuit un videoclip emoționant, în care a reușit să surprindă o mare parte din momentele frumoase care au avut loc de când fiul ei s-a născut. Cu două săptămâni în urmă, Theo Rose și Anghel Damian au devenit mândrii părinți ai unui băiețel perfect sănătos.

Acest cântec este al Doinei Spătaru. L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră. Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi!??♥️ Acest clip a fost montat de mine. Momentele ca acestea sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul”, a transmis Theo Rose.

Citește și:
Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a patra oară. Ce semnificație are numele băiețelului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people