Theo Rose, moment emoționant într-o emisiune TV: „Îi datorăm creșterea noastră și educația”

Theo Rose a fost emoționată de surpriza de care a avut parte într-o emisiune TV.

Theo Rose, moment emoționant într-o emisiune TV: "Îi datorăm creșterea noastră și educația"

Theo Rose a avut parte de o surpriză înduioșătoare. Artista a fost invitată în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, acolo unde și-a făcut apariția o persoană specială din viața ei. 

Theo Rose vorbește de fiecare dată cu emoție despre familia ei, cu care are o relație apropiată. În cadrul emisiunii „La Măruță”, cântăreața a făcut mărturisiri despre bunica ei, Olimpia, dar și despre perioada în care a suferit enorm după ce soțul acesteia s-a stins din viață. În platoul emisiunii a venit și bunica artistei, iar întregul moment a fost emoționant. 

„Am cele mai frumoase amintiri cu bunica. În primul rând, bunica mea cântă frumos și ne cânta de fiecare dată mie și verișoarelor mele pentru că suntem foarte apropiate de vârstă și am crescut toate cam în aceeași perioadă. Mamaie se ocupa de noi. Mamaie a intrat într-o depresie cam la un an după ce tataie s-a stins. Tataie s-a stins în 2016. Mamaie nu prea a avut timp să sufere atunci pentru că ea a îngrijit de tataie, a stat cu el prin spitale. Noi îi datorăm creșterea noastră și educația”, a povestit Theo Rose în emisiunea „La Măruță.” 

Foto: captură YouTube La Măruță
Foto: captură YouTube La Măruță

Theo Rose trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Anghel Damian. Cei doi vor deveni în curând părinți pentru prima dată. Pentru ea, cariera este deosebit de importantă și din acest motiv nu intenționează să renunțe la acest aspect al vieții sale nici după ce va veni pe lume copilul ei. Artista a precizat că nu va lipsi foarte mult de pe scenă, inclusiv la studioul de înregistrări intenționând să meargă împreună cu bebelușul ei.

„Sunt foarte entuziasmată pentru ce urmează pe plan muzical pentru că nu mă las. Odată cu aflarea veștii că sunt însărcinată nu m-am dat deloc în spate de la ce ține de activitatea mea muzicală. Dimpotrivă, îmi las terenul pregătit pentru mult timp după ce voi naște. Da, cu siguranță nu voi sta mult timp acasă. O să iau copilul cu mine în spate și mă duc să mai fac muzică. Avem foarte multe de făcut – sesiuni live și piese”, a declarat Theo Rose, potrivit Fanatik.

Citește și:
Cum se menține în formă Elwira Petre la 41 de ani: „Pentru mine, asta înseamnă să rămâi tânăr'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people