Theo Rose, mesaj emoționant către fani: „Asta e partea tragică”

Theo Rose a transmis un mesaj plin de semnificație pe rețelele de socializare.

Theo Rose, mesaj emoționant către fani: "Asta e partea tragică"

Theo Rose este una dintre artistele de succes din industria muzicală românească. Ea face parte din juriul show-ului de talente „Vocea României” și, pe lângă muzică, are și un rol în serialul „Clanul” de la PRO TV, acolo unde publicul o vede într-o altă ipostază. 

Theo Rose, mesaj plin de semnificație pentru fani

Cântăreața se arată recunoscătoare pentru deciziile pe care le-a luat în viață. Artista este mulțumită de toate aspectele sale și a ales să împărtășească un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare, făcând o analogie interesantă.

La 26 de ani, Theo Rose poate afirma că trăiește o viață împlinită sub toate aspectele. Cu o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, și o carieră de succes în muzică și televiziune, artista și-a împărtășit recent recunoștința față de toate aceste realizări cu fanii săi. Theo Rose a publicat un mesaj aparte pe Instagram, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Aceasta a comparat oportunitățile care au apărut în viața ei cu un tren, în care a decis să urce.

„Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă. Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult să se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru că au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă, trenul are cale liberă. Acum, mai e și de trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Că și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul. Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa. Și mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar dacă ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?! Nu știu… Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. Și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Artista s-a confruntat cu o perioadă dificilă

Theo Rose a dezvăluit recent că traversează o perioadă dificilă și a recunoscut că se confruntă cu o afecțiune întâlnită des în ultima perioadă. Artista este foarte sinceră cu urmăritorii ei și a vorbit despre suferința sa, afirmând printre altele că nu se simte bine.

Cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că se află într-o perioadă foarte dificilă, simțindu-se epuizată. Ba mai mult, aceasta are în continuare foarte multe proiecte, fiind nevoită să stea la filmări și 12 ore.

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit da’ nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că tre’ să fug în altă țară ca politicienii. Spun asta cu textul în brațe. Urmează 12h de filmare. Yuhu!”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram.

Citește și:
Controversă în familia regală a Spaniei. Regina Letizia, acuzată că ar fi avut o aventură cu fostul ei cumnat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people