Theo Rose, imagini din vacanța în Dubai. Cum i-a surprins pe Anghel Damian și pe fiul lor, Sasha

Theo Rose și Anghel Damian au plecat împreună cu fiul lor, Sasha, într-o vacanță în Dubai.

Theo Rose, imagini din vacanța în Dubai. Cum i-a surprins pe Anghel Damian și pe fiul lor, Sasha

Theo Rose și Anghel Damian se bucură împreună de fiul lor, Sasha, de o vacanță în Dubai. Artista a împărtășit cu fanii ei câteva imagini din această călătorie.

Theo Rose și Anghel Damian au ales să se relaxeze în Dubai și să se bucure de câteva zile departe de agitația cotidiană. Amândoi sunt implicați într-o mulțime de proiecte profesionale, astfel că această vacanță a venit la momentul potrivit. Cântăreața a publicat o serie de fotografii din călătorie și au atras atenția cele în care sunt surprinși partenerul ei și băiețelul lor, Sasha, în ipostaze adorabile. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian sunt rezervați când vine vorba despre povestea lor de dragoste. Cei doi își trăiesc relația departe de ochii curioșilor, iar în vara anului 2023 au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Sasha Ioan.

Theo Rose a fost invitată în podcastul „Lucruri Simple”, găzduit de Horia Brenciu, iar cu ocazia asta a vorbit despre începutul relației cu Anghel Damian. Artista a povestit cum l-a cunoscut pe regizor, dar și cum a fost decurs prima lor întâlnire de la castingul pentru serialul „Clanul” de la PRO TV.

„La casting. El hotăra dacă iau castingul sau nu. Era în comisia castingului. Ești regizor, ești șmecher. (…) Nu am avut nicio așteptare, nu știam ce seriale mai face PRO TV. „Se face un casting, vrei să te duci la el?” Mă duc! Și am stabilit ora și data când trebuie să mă prezint la casting. (…) Am învățat textul, am descoperit că am abilitatea asta, fac poză la foaie cu ochii și îl rețin imediat. Și am ajuns la casting. Eu nu l-am luat în serios, așteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, și acolo erau Anghel, alți doi regizori ai serialului, și producătoarea noastră și o cameră. Am intrat ca un soare, mai că am trântit ușa de perete de emoții”, a mai spus Theo Rose.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a detaliat motivul pentru care nu i-a expus până acum chipul fiului său, Sasha. Artista și Anghel Damian au ales să-i protejeze intimitatea și îl arată pe băiatul lor într-un mod discret. 

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people