Theo Rose, imagini din vacanța cu Anghel Damian. Artista și regizorul au fost în Paris: „Pentru prima dată aici”

Theo Rose și Anghel Damian au fost într-o scurtă vacanță în Paris.

Theo Rose și Anghel Damian s-au bucurat de câteva zile de relaxare. Artista și regizorul au fost plecați la Paris și s-au relaxat, deși vacanța lor a fost scurtă.

Theo Rose a împărtășit pe Instagram câteva cadre din vacanța petrecută la Paris cu Anghel Damian. Cei doi nu au plecat și cu fiul lor, Sasha Ioan, dorindu-și ca de această dată să profite de o scurtă escapadă în doi. 

„Asta mai numesc și eu viață. Am fugit la Paris două zile. Am văzut The Eras Tour aseară dar despre asta vă povestesc într-o postare separat. Sunt pentru prima dată aici. Văd locuri pe care le-am întâlnit în cărți și Anghel și-a dat silința să am niște poze de arătat”, a scris Theo Rose pe Instagram. 

Theo Rose și Anghel Damian au vrut să fie discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste. Cei doi își trăiesc relația departe de ochii publicului. În vara anului 2023, au devenit părinți pentru prima dată, având un băiețel, pe nume Sasha Ioan. Până acum, artista și regizorul nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiului lor, preferând să îi protejeze intimitatea.

Theo Rose și Anghel Damian au fost invitați în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, iar cu această ocazie au vorbit despre povestea lor de dragoste. Artista a dezvăluit detalii neștiute până acum despre relația cu regizorul, dar și despre gesturile pline de afecțiune pe care le-a făcut acesta pentru ea.

„El mi-a scris mult timp în șervețele, pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele mesaje înainte să plece la filmări. Lăsa acolo câte un mesaj de dragoste, dar la noi nu a fost nevoie să vorbim înainte. Am știut, pur și simplu, am interacționat de parcă în sfârșit se întâmplă. Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim. Doar lucruri frumoase, le-am păstrat, toate șervețelele sunt păstrate. Am o pungă întreagă.”

Theo Rose a început să scrie într-un jurnal pentru fiul ei, Sasha, înainte ca acesta să vină pe lume. Cântăreața își dorește ca prin acest fel să își amintească mai târziu de momentele prețioase cu băiețelul ei. Pe lângă detaliile despre Sasha, artista mai scrie și despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Anghel Damian.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu conversațiile noastre, pentru că probabil că se vor pierde toate astea. Sunt niște lucruri extraordinare, nu-mi vine să cred când le recitesc și am nevoie să le recitesc, pentru că mă reîndrăgostesc și mai mult. A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată, nu mi se părea că sunt genul. Scopul meu a fost să spun în paralel povestea noastră până la apariția lui și apoi povestea noastră cu el. La un moment dat am ajuns cu zilele în paralel.”

În continuare, Theo Rose a povestit că Anghel Damian ar vrea ca familia lor să se mărească, lucru pe care și artista și-l dorește.

„Anghel a zis la un moment dat că cinci, că formula noastră va fi de cinci, adică trei copii și noi doi. Și i-am scris acolo lui Sasha: „Mamă, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui taică-tu”, a spus Theo Rose. „Mi-a plăcut întotdeauna formula asta de trei. Mi s-a părut frumoasă”, a completat Anghel Damian. 

Citește și:
Cătălina Grama, schimbare inedită de look. Imaginile cu care actrița și-a surprins fanii: „E tare ciudat…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people