Theo Rose, fotografie emoționantă cu mama ei și nepotul său: „A venit doamna”

Theo Rose a publicat o imagine cu mama sa și nepoțelul ei, Sasha Ioan.

Theo Rose, fotografie emoționantă cu mama ei și nepotul său: "A venit doamna"

De la venirea pe lume a micuțului Sasha Ioan, întreaga atenție a familiei lui Theo Rose este concentrată asupra acestuia. Este de înțeles, deoarece băiețelul artistei este cel mai mic membru al familiei, iar toți sunt încântați de el. Printre cei care nu se pot despărți de copil se numără și mama cântăreței, care nu poate rezista mai mult de câteva zile fără să-l viziteze pe bebeluș.

Mama lui Theo Rose, ipostază adorabilă alături de nepotul ei

Pe data de 14 iunie 2023, Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a adus pe lume acum aproximativ o lună un băiețel perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan, ce le face fiecare zi mai frumoasă. La vârsta de 25 de ani, Theo Rose s-a bucurat de experiența de a deveni părinte, iar alături de Anghel Damian formează o familie fericită.

Cu toate că au trecut câteva săptămâni de la naștere, Theo Rose rămâne activă și prezentă în mediul online. Ea își dedică timpul și fanilor săi și nu ezită să posteze pe rețelele de socializare diferite momente din viața sa de zi cu zi.

De această dată, Theo Rose a surprins pe toată lumea prin postarea unei imagini emoționante în mediul online, cu mama sa, chiar de la locuința sa, în timp ce ținea cu grijă bebelușul în brațe. La doar câteva ore după naștere, Theo Rose, alături de partenerul ei și de micuțul lor băiețel, s-au întors acasă, iar apoi i-a vizitat pe părinții ei. Acum, a sosit momentul ca mama vedetei să îi facă o vizită nepoțelului pe care îl adoră.

„A venit doamna mamaie”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

sursa: Instagram

Artista a împărtășit despre experiența ei de mamă

După trei săptămâni de la naștere, Theo Rose a împărtășit cu fanii săi experiența sa ca mamă. Fiul său, Sasha Ioan, rezultat din relația cu Anghel Damian, a atins deja greutatea de patru kilograme și este un copil liniștit. Cu toate acestea, micuțul se confruntă cu unele probleme tipice nou-născuților.

„A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici, țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea”, a mărturisit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Theo Rose a avut o apariție în direct prin intermediul unei transmisiuni video în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. În timp ce împărtășea experiența sa ca mamă, vedeta îl alăpta pe Sasha Ioan, care tocmai s-a trezit după un somn de două ore. Cântăreața a dezvăluit că l-a dus deja la părinții ei, unde micuțul s-a odihnit cât de mult a putut.

„Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam!”, a povestit Theo Rose, conform protv.ro.

Referitor la întoarcerea ei pe scenă, Theo Rose a declarat că își va continua proiectele, în timp ce partenerul ei, Anghel Damian, va finaliza filmările pentru serialul „Clanul”, având astfel mai multă grijă de micuț.

Citește și:
Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Actrița a dezvăluit o imagine rară cu soțul său

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people