Theo Rose, dezvăluiri inedite despre viața de familie și relația cu Anghel Damian: „Am apelat la tot ajutorul pe care l-am putut accesa”

Theo Rose a vorbit deschis despre viața de familie și cum s-a schimbat relația cu Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de artiști din România. Amândoi sunt părinți implicați, deși au agende extrem de aglomerate. Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, Theo Rose dezvăluie cum reușește să își organizeze programul pentru a petrece cât mai mult timp cu fiul lor.

Theo Rose, detalii despre viața de familie

Theo și Anghel se străduiesc să își facă mai mult timp pentru micuțul Sasha, în ciuda programului solicitant al ambilor părinți. Deși Theo este adesea ocupată cu filmările pentru Vocea României, înregistrările din studio sau concertele din întreaga țară, iar Anghel este prins cu repetițiile, cei doi reușesc să găsească momente dedicate vieții de familie.

„E timpul meu preferat timpul petrecut cu Sasha. Este și un copil foarte cuminte, nu mi-a dat mari bătăi de cap. Timpul petrecut cu copilul meu este timp liber pentru mine”, spune Theo, pentru CANCAN.RO.

Cu toate că timpul liber este dedicat copilului, Theo Rose a vorbit și despre cum ea și Anghe Damian păstrează armonia în cuplul lor.

„În perioada aceasta este dificil, pentru că el filmează la ‘Tătuțu’ și la ‘Cursa’, se întoarce acasă seara, doarme câteva ore și după merge iar. E doar o perioadă, probabil că din septembrie o să se mai elibereze și el. Așa mi-a promis. Am apelat la tot ajutorul pe care l-am putut accesa acum. Avem și o bonă. Mi-am făcut și eu un program astfel încât după 5 după amiaza să fiu acasă. Încerc să-mi fac programul în așa fel încât să nu mă doare sufletul, căci e dureros să stau departe de copil”, adaugă vedeta.

Deși formează o echipă pe cinste, Theo și Anghel au și ei neînțelegerile lor.

În ultima vreme, disputele pornesc de la copil. Dacă trebuie să ia un tratament, ne contrazicem, unul vrea să îi dea antibiotic, altul nu. Eu sunt mai panicată, Anghel e destul de relaxat. Mamele sunt mai instictive și parcă ele au această relaxare, dar la noi e invers. M-am obișnuit și eu să nu mai fac o dramă când cade. Copilul meu nu plânge atunci când cade, dar tot timpul mie-mi stă inima. Aseară a căzut cu gura de cadă și și-a spart buza, am zis că gata, mor. Nu, nu mă învinovățesc când se întâmplă un accident, pentru că știu că el a învățat să meargă atât de repede și atât de bine, tocmai pentru că l-am lăsat. Copilul meu cade, se ridică, aplaudă, dar ceea ce simt eu pe interior e dezastru!”, admite cântăreața.

Anunțul făcut de artistă

Pe 8 august, Theo Rose a împlinit 27 de ani. Cu ocazia asta, artista și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț neașteptat. 

De ziua ei de naștere, Theo Rose a anunțat lansarea unei noi piese, care se numește „Mireasă.' În videoclipul care însoțește melodia, cântăreața apare îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă. Cântăreața a transmis și un mesaj emoționant în ziua în care a împlinit 27 de ani.

„MIREASĂ
Un cântec. O dorință îndeplinită. O viață așa cum mi-am dorit.
Mulțumesc, Doamne!
27 de ani și tot ce am visat, realitate!
Mulțumesc vouă!”, a transmis Theo Rose pe Instagram. 

Citește și:
La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: „Mi se potrivește'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people