Theo Rose, dezvăluiri inedite despre Horia Brenciu, colegul ei de la Vocea României. Cum fac echipă cei doi: „Ne completăm foarte bine”

Theo Rose și Horia Brenciu formează o echipă pe cinste la Vocea României.

Theo Rose și Horia Brenciu colaborează din nou în sezonul 12 al emisiunii Vocea României. Cântăreața și artistul au făcut echipă și în sezonul trecut din cadrul show-ului de la PRO TV. Pe cei doi îi leagă o relație de prietenie și pe lângă asta, până acum au colaborat și profesional.

Theo Rose a făcut recent câteva mărturisiri despre Horia Brenciu, colegul ei de breaslă alături de care formează o echipă la Vocea României. Artista e convinsă că o voce din echipa lor va câștiga trofeul show-ului de la PRO TV. Cântăreața a dezvăluit faptul că amândoi se completează perfect, de asta și alcătuiesc o echipă pe cinste. 

„Nouă ne vine să spunem asta la fiecare sezon, dar pe de altă parte mi se pare extraordinar că fiecare sezon îl întrece pe cel anterior și de data asta chiar așa e. Avem niște voci în echipă, nu știu cum facem! Probabil că suntem doi, că ne completăm foarte bine în entuziasm, mai ales atunci când ne punem de acord cu o voce extraordinară și că ne-o dorim în echipa noastră. Convingem cele mai bune voci să vină în echipa noastră. La fel s-a întâmplat sezonul ăsta. Cele mai bune voci din concurs, vă garantez, sunt la noi în echipă! Unde trebuie noi să ne mai punem de acord și să facem la fel? La alegerea momentelor și pieselor. Dar nu-mi fac griji, pentru că anul ăsta l-am dus pe tăicuțul meu (n.r: Horia Brenciu) la șamani, a băut ayahuască și acum i s-au deschis chakrele. Și acceptă orice propunere: o încearcă, o întoarce pe toate părțile, deci are o răbdare, nu-ți vine să crezi!”, a declarat Theo Rose pentru ciao.ro

Theo Rose a mai povestesc și cum decurg pregătirile pentru momentele concurenților din show. Artista și Horia Brenciu sunt dedicați muncii lor și petrec mult timp alături de persoanele din echipa lor, astfel încât să impresioneze publicul de acasă. 

„Noi ne dăm întâlnire la Academia de Muzică a lui Horia. Acolo ne vedem de două-trei ori pe săptămână. A trebuit să ascultăm tot ce cântă și ce are de spus fiecare om din echipa noastră ca să-i putem potrivi. Chiar și la knockout-uri, atunci când sunt grupați câte trei, e nevoie să se potrivească cumva între ei, să fie complementari, să meargă un moment după un altul. Așa că ne întâlnim cu ei, cântăm până când ne vine rău, ascultăm toată muzica de pe pământ și hotărâm în funcție de ce ne inspiră pe noi cel mai tare și ce ne trezește nouă emoție. Ce ne trezește nouă emoție să trezească și în cei din fața televizoarelor.”

De asemenea, Theo Rose a avut și câteva sfaturi de dat pentru concurenți:

„Să se bucure și să folosească experiența asta și în avantajul lor, pentru că de cele mai multe ori ajungem să fim niște unelte ale mass-media. Tu trebuie să înveți să te bucuri de asta și să ajungi să-ți transmiți mesajul pe care ai vrea să te vezi transmițându-l chiar și în viitor, când vei fi un mare artist. Le-am explicat cum am visat lucrurile. Nici eu n-am știut să fac treaba asta de la început. Evident, am învățat de la alții, dar nu mă costă nimic să dau informația mai departe. Poate 2 din 14 ori vor să înțeleagă.”

Citește și:
Liviu Teodorescu, mesaj emoționant pentru soția sa, Iulia, de ziua ei de naștere: „Noi nu suntem normali, poate doar drăguți'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people