Theo Rose, dezvăluiri inedite despre botezul fiului ei, Sasha Ioan. Unde a avut loc evenimentul

Theo Rose a vorbit despre botezul fiului ei, Sasha Ioan, și despre viața de mamă.

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre botezul fiului ei, Sasha Ioan. Unde a avut loc evenimentul

Theo Rose și Anghel Damian l-au botezat în secret pe fiul lor, Sasha Ioan, care a venit pe lume pe 14 iunie. Artista și regizorul formează un cuplu discret și preferă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului. 

Theo Rose a vorbit recent despre botezul fiului ei, Sasha Ioan. Evenimentul, care a avut loc la jumătatea lunii iulie, a fost unul restrâns, însă artista își dorește ca vara viitoare să organizeze o petrecere cu mai mulți invitați. 

„Nu știu dacă a fost în secret, neapărat, dar noi ne-am dorit să îl botezăm la biserică și atunci am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult. Am mers și am petrecut în familie. Nu aveam ce să facem mai mult, altfel am fi avut foarte mulți invitați. Dar ne-am propus că poate vara viitoare să facem așa, o petrecere, în cinstea familiei noastre, să fim în regulă. Acum am fost și puțin stresați cu programul, dar vara viitoare, dacă ne ajută Dumnezeu, dăm o petrecere mare, cu toată lumea, să îi invităm pe toți cei dragi nouă”, a declarat Theo Rose pentru Click!

Întrebată despre posibilele planuri de nuntă cu Anghel Damian, Theo Rose a precizat:

„Și nuntă dacă o fac, tot așa fac. Am zis, dacă e să avem timp vara viitoare, atunci chemăm oamenii să se bucure alături de noi, de viața frumoasă pe care o avem împreună.”

În ceea ce privește creșterea fiului lor, Theo Rose și Anghel Damian și-au împărțit responsabilitățile, au parte de ajutor din partea unei bone, însă și mamele lor sunt un adevărat sprijin. 

„Noi doi ne-am împărțit timpul, astfel încât atunci când unul are treabă, celălalt să fie acasă, avem și o bonă, o doamnă pe care am angajat-o și vine de dimineață de la 8, până după amiază pe la ora 17.00, iar atunci când am filmări sau concerte vine mama și ne ajută, sau vine mama lui Anghel, stau și petrec nopțile la noi, ne ajută foarte mult bunicile. Sunt excepționale! Am descoperit-o pe mama, am redescoperit-o și o iubesc mult mai mult”, a adăugat Theo Rose pentru sursa menționată. 

Anunțul că Theo Rose și Anghel Damian și-au botezul fiul a fost făcut inițial de către tatăl artistei. Ioan Diaconu a făcut o serie de declarații despre eveniment. 

„Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru Playtech Știri.

Ioan Diaconu a mai precizat faptul că evenimentul a fost unul discret, iar artista nu a cântat în cadrul petrecerii. În ceea ce o privește pe nașa micuțului, aceasta este Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose. 

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a completat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Loredana Groza, mărturisiri despre relația specială pe care o are cu fiica ei, Elena: „Este o parte din Universul meu'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people