Theo Rose, dezvăluiri inedite despre băiețelul ei. Cu cine rămâne Sasha, în timp ce artista este la concerte: „Mă pot baza”

Theo Rose a dezvăluit cine are grijă de copilul ei, în timp ce ea este la concerte.

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată în vara anului 2023. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan. De atunci, viața celor doi s-a schimbat și adoră să petreacă timpul alături de fiul lor.

Cu cine îl lasă Theo Rose pe Sasha când ea este la concerte

Artista a avut recent un concert important la Arenele Romane, unde a cântat alături de Connect-R. Deși a dat totul pe scenă și i-a încântat pe fani cu energia ei, gândul i-a fost și acasă la băiețelul ei. Într-un interviu pentru Click!, Theo Rose a dezvăluit cu cine rămâne Sasha acasă când ea este la concerte.

„Sasha e la bunici, la țară, e foarte fericit acolo, doar acolo nu îmi duce dorul! În rest, tot timpul sunt stresată. Când e acolo sunt liniștită și știu că mă pot baza pe ai mei și merg și îmi fac treaba și după aia mă întorc acasă și luni dimineața tot timpul ne întâlnim și ne jucăm.”

„Sun întruna. Ca mamă… Ai mei, având o vârstă sunt și ușor atehnici. Tata, săracul, se chinuie să găsească butoanele, „de unde răspund, pe ce apăs aci”… Am reușit într-un final să îi învăț, tocmai ca să pot să țin legătura cu copilul dar îi sun întruna, râd cu el la telefon, mă joc de la distanță, mi-e dor de el tot timpul dar nu am ce să fac!”, a spus artista.

În ceea ce privește timpul pentru propria persoană, Theo Rose recunoaște că nu prea reușește să petreacă suficiente momente pentru ea însăși. Cu toate acestea, se bucură din plin de viața pe care o trăiește și reușește să se adapteze. Totuși, cântăreața găsește timp să ajungă la sala, tratamente faciale și lecții de canto.

„Nu așa mult, dar m-am ocupat, nu vreau să exagerez. M-am ocupat! Mă duc la sală de ceva timp, merg și la canto, merg și la niște tratamente faciale o dată pe lună, mă duc îmi fac și unghiile, ca femeile și cam ăsta e timpul meu cu mine…”, a mai spus Theo Rose pentru sursa citată.

Când vine vorba despre fiul ei, Theo Rose este cât se poate de atentă la creșterea lui și este preocupată ca Sasha să se dezvolte într-un mediu armonios. Cu toate că vor mai trece câțiva ani până ce băiețelul va merge la școală, cântăreața se gândește deja la opțiunile pe care ea și Anghel Damian le au.

Ce spune artista despre educația fiului ei

Theo Rose ar dori să-l înscrie pe Sasha la școala din mediul rural, unde și-a petrecut ea însăși anii copilăriei, datorită încrederii pe care o are în comunitatea de acolo. Cântăreața a început deja să planifice această etapă a vieții. De asemenea, în apropierea locuinței sale se află și o școală privată cu predare în limba engleză, ceea ce este o variantă foarte bună în ceea ce privește educația micuțului.

„Am început să fiu atentă și prin locurile publice prin care merg, să văd pentru ce plătesc anumite lucruri, îmi pun întrebări de oameni mari acum. Nu că îi calculez (n.r. banii), dar sunt atentă și mă doare inima, pentru că muncesc pentru ei. Eu l-aș da la școală publică pe Sasha, dar la țară, și nu cred că mă lasă inima să fac asta, pentru că cunosc lumea de acolo, oamenii ne știu pe noi și eu am crescut foarte frumos acolo, eu am încredere în comunitatea aia. Acolo l-aș da, dacă ar fi după mine. Avem, în schimb, o școală privată aproape de casa noastră, probabil că acolo o să-l dăm, e în limba engleză. Foarte mult contează și pregătirea de acasă”, a declarat Theo Rose în cadrul emisiuni Drive in cu Andrei Niculae.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry revin pe Netflix. Ce seriale vor lansa Ducii de Sussex

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people